terima kasih sudi singgah.....buat susah-susah jeeeeeee....teeehehehehe..

mintak tolong klik, nak buat rumah. terima kasih.. :)

✿cayang2 rosalina✿

Friday, September 5, 2014

[GAMBAR] DVS in da house!! @FELO INTAN, PWTC KL

Assalamualaikum..




salam Jumaat semua. tengahari ni rajin sikit nak update blog. nak update petang nanti kang jadi malas pulak kannn.. lagipun cik abang sekarang datang amek saya cepat. pukul 6 mesti dah terpacak kat bawah opis. so takdelah masa nak online ke, nak skodeng ke, nak update blog ke, semua² tu lah.





eh malas pulak nak taip banyak². tengok gambar je lah ye. :p














a'ah.. tak banyak pun gambar masa majlis felo tu. gambar lain dari kamera orang lain. nak masukkan kat sini nanti uols muntah pulak tengok gambar banyak sangat. ini pun dah kira banyak jugak ni kan? hihi. gambar yang uols tengok tu kalau yang terang lain macam tu sebab lampu spotlight tau. sakit mata deknon nak nengok.





okey dah tu je. malas nak cerita banyak². takde idea nak bercerita. cukuplah cerita sikit je ye? bukan uols baca pun. tengok gambar je kan?? kan kan kannn?? wekkk!! :p





tata.

No comments: