terima kasih sudi singgah.....buat susah-susah jeeeeeee....teeehehehehe..

mintak tolong klik, nak buat rumah. terima kasih.. :)

✿cayang2 rosalina✿

Wednesday, September 24, 2014

Longkang

Assalamualaikum..




Hai. Buang tebiat jap untuk update entry malam2 ni. Belum rasa nak tidur lagi. Hiii..





Saya masih tertanya-tanya. Kenapa orang lebih suka tegur saiz badan seseorang?? Tak kisah lelaki atau perempuan, same je. Kalau yang mulut longkang tu siap tegur cakap nampak bonjolan bonjolan. Why eh?? The problem is, dia langgggsungggg tak sedar sebenarnya diri dia pun bukanlah kurus mane. So so je. Hairan kan?? 





Siap tegur jangan pakai baju itu ini sebab nampak macam pregnant. Kahkah. Motifnye ape?? Nak belikan baju baru ke camne?? Terima kasihlah kalau nak belikan baju.. Baju saya pun memang sikit je. Yelah, orang tak mampu kan.. Betul ke nak belikan??





Lantaklah nak kate ape pun. Dah malas nak layan. Memang ade rasa sakit hati jugak ni. Tapi malas nak benci2 orang kan, sebab tu buat do no je. Maybe lepas  cakap camtu dia puas hati kotttt.. (--")




Dah lah. Ngantok pulak. Sudah mahu ketiduran..Sambung next next next next time. 





#ataskatiltaipentrygunaenponcapayam



No comments: