terima kasih sudi singgah.....buat susah-susah jeeeeeee....teeehehehehe..

mintak tolong klik, nak buat rumah. terima kasih.. :)

✿cayang2 rosalina✿

Saturday, September 20, 2014

pakai produk lain pulak

Assalamualaikum..





saya ni kan, asyik tukar² produk je. aritu pakai collagen plus. sekarang pakai babies blink pulak. nasib baik kulit muka bukan jenis sensitif. saya dah tak pakai collagen plus sebab katenye merkuri kuat. sebab tu dah tak pakai. pastu adik suggest pakai babies blink pulak. so, pakai lah babies blink. pastu dengar cite babies blink ade merkuri jugak. tapi, babies blink ni dah ada pengesahan KKM. means, selamatlah nak pakai. jadi, saya terus je lah pakai babies blink.






setakat ni saya pakai okey je. takde pulak perit kat muka macam pakai collagen plus tu. masa collagen plus nak habis, tetibe je muka saya rasa macam panas. nasib baik memang nak habis. terus tak pakai dah. pastu saya pakai safi rania tu. tapi kejap je pakai. hahahahaha.. ade lagi kat rumah tu jadi penganggur. sebab saya dah start pakai babies blink so simpan safi rania diam² kat rak.




saya pakai macam set yang kat gambar atas ni. saya tengok kat blog adik saya ada set lain. tak sure harga sama atau beza. kena tanya sendiri lah kat dia. tak pun pergi je baca kat blog dia.:p





Maixara? yang tu saya makan jugak tapi jaranglah sebab selalu lupe nak makan. kalau makan maixara, pagi² mesti nak pergi buang air. pastu kerap haus. ehh maixara tu untuk sape yang nak kulit cantik dan kalau nak putih pun boleh makan tu jugak. pada pendapat saya lah kan, tak semestinya nak cantik kena putih. kalau kulit gelap, tapi kulit cantik pun dah rasa macam cantik sangat dah. maixara ni okey jugak kalau korang nak makan.. :)





kalau nak beli macam² produk, boleh pergi kat blog adik saya http://n-nanie.blogspot.com/  kat situ ada banyak produk yang dia jual. pergi lah tengok sampai lebam. kalau berminat boleh terus whatsapp dia. mane tau boleh dapat harga murah?? besday dia bulan depan. haaa kot lah kan dia nak bagi harga special. kihkihkih.. mandai je aku ni kan.. :p




okey tu je nak story. nak buat kerja ni. haaa laaa.. kerja di hari sabtu uolsss.. tata. 


No comments: