terima kasih sudi singgah.....buat susah-susah jeeeeeee....teeehehehehe..

mintak tolong klik, nak buat rumah. terima kasih.. :)

✿cayang2 rosalina✿

Friday, December 12, 2014

[CPUV NUFFNANG] banyaaaaaaaaakkkkkkkkkk

Assalamualaikum..




hai hai dan hai. salam Jumaat. update blog hari Jumaat je lah. hari lain kebizian. Jumaat je free. tu pun bukan selalu. kadang² je. ni pun sepatutnya ada kerja. tapi curik masa jap nak update blog. bosan punya pasal. sorang je kat opis. eh bukan sorang pun, ade je cc. tapi kakak² opis ada yang cuti, ade yang balik rumah. jadinye saya dok keseorangan je kat opis. dating dengan meja. tido pun ciom meja. LOL!!





awak kat mane.. awak awak kat mane.. DUSH!! tetibe keluar lagu ni kat radio. rasa macam nak joget² macam Taufik Batisah joget tu pulak. eh, jangan bayangkan saya joget ye. buruk. *tutup muka





entry ni nak cite pasal Nuffnang kok. nape tetibe pasal awak kat mana.. LOL!! okey, pasal Nuffnang. baru ada masa nak bukak Nuffnang. sekali bukak, aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa banyak pulak yang masih on going.


terima kasih Nuffnang kerana bagi banyak banyak banyak dan banyak cpuv.. nanti bagi lagiiiii!! hihihi.. lebiuuuuuuuuuu..





okey tu je. dah kate tadi kan entry pasal Nuffnang. tu je lah nak cerita. rajin pulak saya nak cite lebih². mihmihmih.. hey, jangan lupa klik iklan Nuffnang ye. tenkiuuu.. ♥





tata.

No comments: