terima kasih sudi singgah.....buat susah-susah jeeeeeee....teeehehehehe..

mintak tolong klik, nak buat rumah. terima kasih.. :)

✿cayang2 rosalina✿

Friday, January 16, 2015

[MENTERNAK LEMAK] SAVARO @ SETIA CITY MALL

Assalamualaikum..




hai. salam Jumaat.. kejapnye dah hari Jumaat. eh dan² je kate kejap. kalau hari Isnin, mesti rasa macam lambatttttt je nak sampai hari Jumaat.. :p sorry lah dah lama sangat tak story mory kat blog ni. sebabnya memang malas gila tebabooo nak menaip. kalau mengarut benda bukan² tu rajinlah. kihkih.. okey² meh nak habaq mai cite yang dah basi. ni cite bile ntah dah tak ingat dah. asalkan ada cerita, pon bolehhhhh lah yeee.. LOL!!





Jumaat zaman bile ntah ni, bosan² takde buat pape time rehat, so, kerjanya merayaulah kann.. kebetulan pulak dapat akak opis yang memang kuat berjalan, [oppsss!! hihi.. sorry kak Erin.] saya pun ikut je lah.. saya suka ikut orang je. orang dah ajak, sape yang taknak follow kan?? hihi.. :p kebetulan minggu yang sama ade tournament bowling, so, saje lah nak tunjuk jalan kat tempat bowling tu sebab dorang pun tak tau sangat jalan nak pergi sane. tapi sampai sane takde pergi tempat bowling pun. asalkan tau Setia City Mall (SCM) tu kat mane pun tak pe lah kan, tempat bowling carik sendiri bila dah sampai sane bila tiba harinya. miahahaha.. eh, cerita pasal bowling cerita next entry. ni nak cerita pasal makannnnnnnn!! :p





sampai² je kat SCM tu terus masuk kedai kasut sebab Kak Erin nak beli kasut. eh mestilah beli kasut kat kedai kasut kan?? takkan beli seluar dalam kat kedai kasut. betul tak?? LOL!! pusing pusing pusing carik kasut yang dia berkenan. at last jumpa dalam Parkson jugak. lepas dah cuci mata jenjalan perut pun kruk kruk kruk (lapar). lapar tapi tak tau nak makan ape. pastu Kak Erin suggest makan kat kedai yang warna purple, kedai cantik. hahahahahaha.. kedai ape ntah. lawaklah Kak Erin ni. punyelah carik carik dan carik kedai warna purple n cantik tu, nasib baik jumpa. SAVARO rupanye.. hihi..tapi memang cantik pun dalam kedai tu. rasa macam tempat romentik² gittewww.. saya pun first time makan kat situ. boleh tahan jugaklah.. makanannye banyak gila. padanlah dengan harganye.. tapi kalau nak makan kat situ kena makan time tengah kaya je lah. masalahnye saya tengah tak kaya pun masa tu, duit korek² je. mihmihmih.. :p







mee kari

spageti

rice to wednesday a.k.a nasi kerabu

kenyang gila kot makan kat situ. daripada sekosong kosong perut terus full. pastu mengantuk. makan banyak. patutlah gemok. :p eh, saya ngate diri sendiri tau. bukan orang lain.. :p




kalau uols nak pergi makan, tempat ni kat tingkat bawah sekali dekat dengan pintu masuk. sedaplah jugak makanannye.. tapi lagi sedap kalau masak sendiri. hihi.. okey tu je nak story pasal makan kat sini. malas nak review lebih². kalau nak tau, korang rasa sendirilah. mihmihmih..





tata.


2 comments:

:: Cik Viva :: said...

rice to wednesday nampak sangat menarik..siap budu pulak tu

alin said...

@:: Cik Viva :: sedaplah jugak.. hehehe.. saya rasa sikit je sebab tu opismate punye makanan. xkan xmalu nak mintak plak hihihi..