terima kasih sudi singgah.....buat susah-susah jeeeeeee....teeehehehehe..

mintak tolong klik, nak buat rumah. terima kasih.. :)

✿cayang2 rosalina✿

Friday, January 16, 2015

BOWLING TOURNAMENT

Assalamualaikum..




hai. okey macam yang saya bagitau kat entry lepas, saya nak story pasal bowling tournament yang kami join tu kat Setia City Mall. game ni anjuran Jabatan. dorang ni memang rajin jugak buat game. ingatkan tak aktif sangat. yelah, sebelum pindah sini ada sorang akak kat tempat kerja lama bagitau kalau duduk kat Jabatan bosan sebab tak aktif sangat. tapi saya masuk sini aktif je dorang ni. daripada saya yang tak pernah join sukan² n benda alah ni, boleh pulak saya join. okey, balik semula cerita pasal bowling, saya group dengan Kak Erin n Abg Hairol. dua orang ni terer betul main. banyak kali strike!! hihihi.. game ni ada 4 kumpulan. Lambogini, Porche, Jaguar, Ferrari. haaaa jangan main² uollsss. nama kereta mahal² uolsss.. kihkih.. saya masuk dalam kumpulan Jaguar.. hidup Jaguar!! ehh tetibe. over nau nau. :p



nak tau tak?? saya tak pernah main bowling. ini fakta. tetibe pulak kan terbukak hati nak join. buang tebiat ke hape. nasib baik dapat tempat ketiga. bolehlaaa.. sekurang²nya ada jugaklah saya menyumbang jatuhan pin even paling sikit. kalau terer sangat mesti dah juara. waahhh verangan uolsss.. nak juara khonnonnnn.. tapi, even saya tak pernah main pun ade jugak strike! heyyy saya tak tipu tau. ini betul². saya dapat strike. saya pun tak percaya dengan kemampuan diri sendiri. tak sangka pulak boleh dapat strike. tapi gambar masa saya strike tu takde lah. kalau saya yang tengah main, sape pulak yang nak amikkan gambar?? kak Erin pun tak sempat nak amekkan gambar. LOL!!





gambar masa main bowling takde, layan gambar sebelum je lah yeee.. tu pun tak banyak.
  
 
sempat lagi tau akak dua orang ni amek gambar dengan Buzen..

hai kami dari Unit Kewangan..


sebenarnya kan, kalau ikutkan hati, saya dah rasa macam nak tarik diri je sebab tengahari masa hari nak game bowling tu, badan saya dah lain macam dah. rasa nak demam je. tekak pun dah perit. tapi saya gagahkan jugak join bowling tu. sebab dah bagi nama kan, dah bayar pulak tu. takkanlah tak pergi. rugi je nanti. masa main pun saya asyik bersin² je. pastu tangan dah sakit² sebab tak pernah main, memanglah sakit. huhu..





lepas habis game terus balik sebab dah tengah malam. mase drive tu memang dah flat gila. kepala ting tong plak tu. nasib baik smpai rumah jugak. sampai rumah lepas mandi solat terus tidur. memang tak larat sangat ooiii.. hew hew.. esoknya cik abang pegang dahi saya dia kata panas. dah lama tak sakit, sekali sakit amekauu tak boleh bangun.. bangun pun untuk solat je pastu tidur balik. pastu cik abang bawak pergi klinik. doktor kate kalau demam tak baik lagi lepas 3 4 hari, kena datang klinik semula untuk check darah. tapi saya tak pergi pun. takut. alhamdulillahlah demam dah baik n takde pape pun jadi. Insyaallah.. terima kasih doktor sebab bagi MC kat saya. kalau tak bagi, saya boikot klinik doktor. :p


okey tu je citenye. tengok, tajuk pasal bowling tapi terselit gambar ubat. pape ntah.





kbai.



No comments: