terima kasih sudi singgah.....buat susah-susah jeeeeeee....teeehehehehe..

mintak tolong klik, nak buat rumah. terima kasih.. :)

✿cayang2 rosalina✿

Thursday, February 12, 2015

.

Assalamualaikum..




fuhhhhhh [tiup habuk sambil mulut muncung] lame betul tak update blog ni. lama² dah malas nak update sebab dah tak tahu nak story ape. hahahaha.. eh, sebenarnya banyak je. cuma selalu update kat instagram. rajin sangat bergambar kan, ye update kat instagram. kalau kat blog ni kena taip banyak² baru best kan? tapi tuan punya tanah kedaung ni pemalas gila nak menaip. jadinye, blog ni pun dah berhabuk dah. nasib baik masih ada hati lagi nak bukak blog. kalau tak, em, memang malas nak bukak. rasa macam nak tutup je. tapi, sayang pulak ngan Nuffnang. nanti dia taknak bagi income dah. hikhik. padahal bukan banyak income pun. lol! :p





nak story ape kat entry ni pun tak tau nak story ape. asal update je, mesti update benda yang sama. "tak tau nak update ape" tapi update jugak benda bukan² asalkan jadi 1 entry. waahahaha.. (--")





okey, back to my story. eh, jap. story pe mende nye. blom start pape lagi. >.<  sebenarnya saya pelik tengok seseorang. bukan nak mengutuk tapi sebab benda jadi kat diri sendiri kan, sebab tu nak story kat sini. kalau jadi kat orang lain buat ape nak cerita. buang masa je uolssssss.. okey, saya nak tanya ni. pernah tak korang jumpa orang yang suka sangat lepas tangan??  saya jumpa ramai orang dah. asal ade pape je mesti dia lepas tangan. dia pk dia punye hal je. orang lain punya hal dia tak pk. macam orang lain takde hal nak kena settle kot. senang cite dia ni selfish lah. tapi bagi saya, tak baik lah buat camtu.. nape taknak tolong menolong.. janganlah lepas tangan je. ape salahnya tolong, kann.. mane tau lepas ni kite pulak yang tolong dia.. ni takde, asyik kite je yang tolong dia. bila part dia, dia lepas tangan. hm.. nak kata sakit hati tu takdelah sakit hati sangat pun.. cuma terkilan je lah. menyampah pun ada. hahahahahaha..





[alamak. bos nampak aku bukak blog. kantoi aku ada blog. hai bos!]





lagi satu. saya rasa macam ada orang yang tak suka dengan apa yang saya buat. serius ni. tapi takpelah. dia suka ke, tak suka ke, asalkan saya dah takde nak benci² orang dah. jap. benci dengan menyampah tu lain ke sama ek?? lol! it's okey kalau saya buat pape je dia nak dengki itu ini. macam tak boleh nak lawan ape yang dia ada. nak sangat cantik tu ambiklah. saya pun bukan cantik sangat even saya suka tengok orang cantik². sekarang pun saya pergi mana² dah takde nak mekap² dah. kalau rajin je saya pakai mekap tu. mekap kat rumah pun dah expired dah. tinggal tunggu masa untuk dibuang je. kadang² bila nampak riak muka orang camtu tu rasa macam kesian. yelah. muka dah cantik tapi perangai tu tak serupa macam muka yang cantik tu. harap sangat orang tu berubah jadi baik secantik muka yang dianugerahkan.





em.





okey tu je. nanti² sambung stroty lagi. dah malas nak taip banyak² sebab dah takde idea nak menaip. idea tu dah hilang sebab dah pukul 2. lol! tata..

No comments: