terima kasih sudi singgah.....buat susah-susah jeeeeeee....teeehehehehe..

mintak tolong klik, nak buat rumah. terima kasih.. :)

✿cayang2 rosalina✿

Wednesday, June 15, 2016

Baju blous terkini


Assalamualaikum..





Trend Baju Blous Terkini untuk Muslimah






Ramai wanita Muslimah atau hijabista kini semakin bijak bergaya dan tampil dengan koleksi pakaian Muslimah yang moden. Perkembangan fesyen Muslimah yang semakin pesat di negara kita khususnya memberikan ramai wanita Muslimah lebih banyak pilihan untuk tampil bergaya dan pada masa yang sama masih kekal sopan. Koleksi-koleksi fesyen Muslimah terbaru keluaran jenama-jenama Muslimah yang terbaik dan rekaan-rekaan hasil idea kreatif pereka fesyen tanah air merupakan punca utama revolusi fesyen yang amat pesat ini. 





Salah satu jenis pakaian Muslimah yang paling banyak diberikan perhatian dan mendapat pelbagai sentuhan moden adalah koleksi blouse wanita. Jom kita lihat apakah trend-trend baju blous terkini untuk Muslimah yang boleh anda temui di pasaran;


1. Zalia - Jacquard Top With Wide Sleeves


Trend blouse paling trending dikalangan ramai hijabista adalah koleksi jacquard crop top yang diperbuat daripada fabric jacquard yang keras dengan rekaan yang lebih singkat.
 






warna lain : 




2. Zalia - Embellished Floral Crop Top

Sememangnya rekaan crop top kini amat diminati oleh ramai wanita. Rekaan crop top yang loose dan tidak terlalu labuh ini sesuai dipakai oleh semua wanita yang mementingkan keselesaan.











3. Zalia - Embroidered Swing Top


Rekaan blouse yang juga popular dikalangan ramai hijabista adalah koleksi swing top yang berpotongan loose dengan rekaan bahagian belakang top yang lebih panjang daripada bahagian hadapan.






warna lain :



4.Zalia - Pleated Colourblock Peplum Top


Dan yang terakhir adalah rekaan peplum top yang dulu pernah mencetus fenomena di dalam industri fesyen tanah air. Rekaan berombak yang cukup popular ini menjadikan koleksi peplum top mendapat perhatian ramai wanita.

 






warna lain :




 *******

haaaa.. cantik² kan semua baju² ni. makk aihhhh.. cube bayangkan diri sendiri yang pakai. omaigodd.. DUSH!! berangan tak sudah je kite ni. hehehhh.. kalau korang nak beraya dengan baju² macam kat atas ni, bolehlah beli kat ZALORA!! banyak pilihan baju blous terkini yang korang boleh tengok. emm.. pliss.. meh rajinkan diri tu main klik² kat website ZALORA comfirm rambang mata uolssss.. banyak pilihan.. huwaaaaaaa.. nangis tengok. harga pun berpatutan. :)





memandangkan kite pun takde baju raya lagi, nak mintak orang belanje baju raya kat ZALORA jugak lah. ade yang sudi belanje tak?? kihkih.. :p





okey tu je nak update. nanti² update lagi k.. please annoying dengan kite punye NANTI tu sebab belum tentu dapat update dalam waktu terdekat. LOL!! selamat menyambut Ramadhan Al-Mubarak.. puasa tau!! jangan curi² makan fries. #pandangsinis . tata.. :)




jangan lupa tengok² baju blous terkini tauu!! #muahciked!! ehh.. batal puasa. kbai.
 

No comments: