terima kasih sudi singgah.....buat susah-susah jeeeeeee....teeehehehehe..

mintak tolong klik, nak buat rumah. terima kasih.. :)

✿cayang2 rosalina✿

Sunday, March 5, 2017

jiwa kacau

Assalamualaikum..





hai. sekarang pukul 1.18 am. ya, dah tengah malam. tadi punyalah mengantuk sampai pejam² mata masa cakap kat fon. pastu tetibe tak boleh nak tido. semua gara² tangan gatal meng-google yang bukan². pastu mulalah jiwa ni kacau. pastu baru perasan, i tengah cemburu. dan² tu pulak nak cemburu². adehhh.. rasa nak tampo diri sendiri. tapi nanti sakit. LOL!





ya. i cemburu. padahal semua tu kisah silam dia je. perlu ke i cemburu?? kan?? ni semua syaitooonnnn lah yang berbisik². i pun satu, pergi main google² pastu terjumpa sesuatu, pastu terbaca, pastu jadi sakit hati, pastu cemburu. huwaaaaaaaaaaa.. ape nak jadi ngan i niiii.. T_T . makin nak dekat tarikh, makin cepat cemburu. dah lah ntah ape² yang di carik kat google tu. kalau google pasal hantaran ke, contoh gubahan ke, tak pe jugak. eh, ni ape tetibe masuk cite pasal hantaran plak?? haihh..





macam hari tu. tetibe je gaduh sebab benda kecik. kahkah.. weii mengarut sangat i cemburu sebab dia keluar jumpa kawan lelaki. pastu i tak percaya then dia siap snap gambar kawan dia. HAHAHAHA.. adehhh.. first time i jadi camni. biol ke hapeee.. dia dah bagi gambar kawan dia pun i still tak percaya, i cakap kat dia yang dia tipu. pastu gaduh gaduh dan gaduh and lastly dia diam. hmm.. lalu i pun tidur bertemankan airmata. kahkahhh!! tapi esok paginya i carik dia jugak. pastu mintak maaf sebab overthinking sangat. hew heww.. tak bolehlah gaduh lama² ni. nanti rindu. :p





over nye iolsssssssssssss.. kan?? nak cemburu tak bertempat. kuikuii.. tapi entahlah. since i kenal dia, then makin hari makin kenal, bila dia kata nak jumpa orang, even kawan lelaki pun i macam cemburu. macam ke?? memang kot.. kahkahh.. giloo.. dia bukan gay pun. choiii!! i hope NOT!! HAHAHA!! tapi kan, betul ke kalau cemburu ni tandanya sayang?? betul ke?? ke tak betul?? ehh, jap. nape i tanya soalan sayang² pulak ni?? dah memang sayang kan?? kikikiii.. sayang keee?? [malunya nak taip perkataan tu :p] #tutupmukalajulaju





sebenarnya nak cerita banyak² pasal dia kat blog ni. tapi segan lahhhhh.. hihi.. nanti²lah ekk.. tunggu dah jadi halal baru cite. halal?? cia cia ciaaa.. :p . insyaallah.. hm, part camne ktorang boleh rapat pun i tak story lagi. nanti² lah ekkk..




okeylah. mata dah mengantuk. mulut ni pun dari tadi asyik menguap je. nak suruh tidur lah ni. huhu.. nanti kalau i free i update lagi. goodnight!! :)





XOXO


No comments: