terima kasih sudi singgah.....buat susah-susah jeeeeeee....teeehehehehe..

mintak tolong klik, nak buat rumah. terima kasih.. :)

✿cayang2 rosalina✿

Thursday, February 23, 2017

tak tahu nak letak tajuk apa :p

Assalamualaikum..




hai. tetibe jadi menggila nak update entry lagi. kuikui.. hari ni balik lambat sebab nak tengok orang main bola. sekarang tengok orang main bola je lah. lagi syok. takde serabut kepala. cuma stress je sebab tak gol. :p . takpelah i support ape yang boipren i suka. tak lama lagi nak jadi husband jugak. opss!! kahkah!! tetibe rasa gerun bila sebut perkataan husband. tetibe je rasa seram. tetibe je rasa nak pengsan. tetibe jari i menggigil². tetibe je kan. tetibe sangat ni. HAHA.. [poyo].





actually, i takut. takut orang berkata². takut orang mengata. takut nak ke "alam" itu. takutttt.. sangat² takutt.. kalau boleh taknaklah cepat² ni. tapi entahlah. camne ntah hati ni boleh terbukak untuk dia itteewwwww.. :p yelah, tetibe dah ada orang yang nak kat i, siapalah i ni untuk menidakkan takdir dari-NYA?? i pun rapat je lah dengan dia. sebelum ni pun just kawan biasa sama macam kawan dengan orang lain. pastu tup tup jadi makin rapat. pastu dia amek berat pasal i. pastu eh eh eh ehhhhh dia ajak kawen. wakakakakakakakkakzzmsbnfrwehyfoqwejpmxm.. blerghhhhh.. [geli]





sorrylah kalau uols menyampah bila baca apa yang i post kat atas tu. tu adalah ayat yang i taip petang semalam sebelum balik kerja. i baca sendiri pun i geli. inikan pulak kalau uols yang baca. kompem muntah. bukan setakat muntah hijo. kuning coklat oren, ayam yang uols makan tadi pun keluar balik.. :p tu baru baca yang kat atas. belum baca yang kat bawah lagi. hm, ni baru nak sambung menaip. semalam tak sempat nak habiskan apa yang nak update sebab dah takde orang kat opis. i seram hokehhhhh..





okey sambung. nak cite pasal ape tadi ekk?? lupa. jap nak scroll. oh, okey. pasal dia yang kononnya boipren i tu. eh, bukan kononlah. memang boipren. eh, bukan boipren, bakal suami. HAHAHAHAHAHAHAHAHA.. gediknyeewwwww.. [dush!]. sebenarnya i pun tak tahu lah kenapa i boleh nak terima dia. kenal pun kejap je. tetibe je nak kawen. macam tak percaya je kannnn.. tapi, Allah dah tentukan jodoh i dengan dia, camne?? doakan je lah yang baik². yang penting dia pandai jaga i n takde amek kesempatan kat i.





i ingat lagi masa mula² dia call. dia ni memang suka bergayut kat telefon rupanya. selagi tak panas telefon tu, selagi tak sakit telinga, haaa selagi tu dia bercakaapppp je dalam telefon tu. dia kata dia boleh dapat call free sebab tu rajin call. i pun layankan je lahhh.. kalau tak, malas jugak i nak layan dia punya call tuuu. tetibe je dia rajin sangat nak ajak borak dah kenapeeeeeeeeeeeeee kannnn?? tapi sebab kesian, layan je lah. kuikuiii. lepas dah borak borak bebel bebel, ada satu part tu dia kate dia nak makan kuih. tu pun nak bagitahu, kannn?? nak makan, makan je lah. pastu dia baca Bismillah. haaaaaaaaaaaaaaaa tetibe je hati i cair. HAHHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA.. geli pulak nak taip perkataan ittewww.. tapi memang betul pun. tak pernah i jumpa lelaki yang baca Bismillah bila nak makan. :p .





lepas tu makin rapat, sampailah sekarang. ktorang takde special date pun. tau² je dia ajak kawen. KAHKAHH!! tak payahlah nak date² bagai. bukan penting pun. ingat tarikh nikah je lah. HAHAHAHHAHAHAHAHA.. ehh apesal banyak sangat gelak ni. bengong dah i ni. :p sebenarnya yang suruh kawen cepat tu family dia. i terkejuttt hokehhhhh.. tetibe je suruh kawen. dah lah baru kenal. pastu i tanya dia, "kenapa cepat sangat??" dia cakap, "benda baik buat ape lambat²??" hmm.. okey, i terdiam. i pun ikut je lah. sebab family dia dah suruh, i pun tak boleh nak kata ape.. maybe dah tertulis dia memang jodoh i kot?? dia cakap, sementara tengah ada duit untuk kawen, baik dia kawen. hew hew.. pape je lahhh.. yang penting family dah restu. :p





mula² rasa macam taknak je kawen. yelah, sebab cepat sangat weii.. nanti mesti akan ade yang berkata². tak percaya, tengoklah nanti. tapi, mulut orang kan?? camne nak tutup?? biar je lah ternganga. :p i harap sangat pilihan i tak salah. i taknak benda lepas jadi balik. macam yang i bagitahu tadi, i takut. i selalu tanya dia, "takpe ke pilih saya??" dia cakap, "saya pun bukan sempurna sangat. yang penting saya dah sayang awak."  huhuu.. tapi, betul ke sayangggg?? tapi tengok apa yang dia sanggup buat tu, nampaklah yang dia betul² sayang kat i. hmm.. ehhhhhhhhhhhhh.. ni ape tetibe cite pasal saiyanggg² niiiii?? HAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA.. sila jangan muntah hokehhhh.. 





dahlah. daripada i bebel cerita ntah ape² tu kan, baik i stop. kang ada pulak yang buat muka menyampah kat sini. setiap kali baca, muntah. setiap kali tengok blog, muntah. jangan sampai ada yang setiap kali tengok i, muntah. tu melampau sangatlah tuuu.. kannn?? HAHA. i pun bukan pandai nak sweet² tahap kencing manis ni. biasa² jeee.. tapi kalau nak suruh i makan tu i on je. bagi je lah makan ape² kompem i tak tolak. tapi janganlah bagi batu. nanti i baling batu tu kat uols kang. [garang tak??]. tetibe cite pasal makan dah kenape?? takde kaitan pun.





okeylah. dah malas nak taip banyak². i pun dah nak muntah tengok tulisan banyak² ni. lain kali i update cerita lain. tu pun kalau ada cerita lainlah. kuikuii.. kbai.




XOXO



No comments: