terima kasih sudi singgah.....buat susah-susah jeeeeeee....teeehehehehe..

mintak tolong klik, nak buat rumah. terima kasih.. :)

✿cayang2 rosalina✿

Thursday, February 11, 2010

tak guna betul~~


aku tgk jam kt enset aku..
waaahhh..da kul 2.30 pagi..
hmm...tp mata aku ni still xngntuk2 lg..
nape ye??
maybe td aku da tido kot..
tp aku tido kejap je..
bukan la lame mane pon..
ape2 je la..huhu..
time2 cmni baru nk update blog..
kalo x,hoh!xde makne nye la..

ade satu mende yg aku nk cerita kt cnie sebenarnye..
ini adalah berkenaan ngn kawan aku..
dan kisah dier ade sedikit mcm kisah aku yg dulu..
and op kos la cerita berkenaan dgn lelaki..
hmm...watever..
aku da bosan nk cerita sebenarnye tp ni pon sekadar luahan hati aku..
td dier mengadu ngn aku pasal ex dier tu..
tbe2 lak aku teringat kt aku pnye BEKAS TUPPERWARE 
(gelaran utk ex aku tp lg sesuai kalo gelarkan dier 
mangkuk jamban..
wakakakaka...)

aku ni bukan lah nk memburuk2kan org kelantan ke ape 
tp kenape sepanjang aku kenal ngn org 
yg berasal dr kelantan ni kan,especially LELAKI (xsemua)
mesti berkaitan ngn lukakan perasaan perempuan..
and panas baran..
jiwa perempuan ni sensitif..
even dr luaran org tgk agak kasar 
tp hakikatnye mempunyai jiwa yg sensitif 
and mmg xkan berubah semua tu..
kdg2 kt luar senyum je tp dalam diam2 menangis..
aku ckp ni sbb aku pernah buat..
hahahahaha...
malu la plak..biasa la tu..
bukan sepanjang mase kite hepi..
btol x??

hurmmm...aku ni,kalo boleh aku tanak ingt pon kt jantan tu..
mmg tanak ingt pon..
aku harap sgt la dier cepat2 mampos..
hahahahahaha...
mmg dasar lelaki xguna!!
aku ni pon bodoh sgt yg g kapel ngn jantan cmtu wat pe??
hoh!!!habis semua duit aku dier kebas..
konon nk pinjam wat beli kete tp pastu lesap..
aku kol2 xjwb..
p****** tol jantan ni..
aku xtau pe cite dier skrg..
aritu dier ade cari aku gak. 
waaaaaaaaahhhh...
bukan men lembut lg budi bahasa..
tp sebenarnye dier ade niat lain..
dier nk pinjam duit aku lg..
tp....jgn harap la aku nk bg..
hahahahahahahha...
aku ckp aku nk bg..
tp aku xbg pon..wakakakaka..
padan muka..
ble xbg nk maki2 aku plak..
mcm syial je jantan neyh..
tu duit aku,ske ati aku la nk bg ke tanak!!!
BONGOK!!!!!!!!! 

aku ni kalo bab maki2 org mmg kaw2 pnye..
hahahaha...
aku tau aku ni mulut jahat..
tp mulut aku ni la lindung diri aku sbnrnye..
hoho..ye ke???
wat ever lahhhh...
aku selalu doa semoga dier tu hidup menderita..
guna duit haram mmg xkan bahagia..
biar kereta dier tu bawak suwe kt dier..
biar dier mampossssss!!!!!!!!
hahahahahahha...
aku tak kan maafkan dier weh!!
melainkan dier pulangkan duit aku..
kalo cket xpe..
ni x,nk dekat rm2000...
kalo korg kan,sanggup ke nk bg??
disebabkan kebodohan aku,aku g bagi je kt dier..
hoh!!tu yg smpai sumpah seranah dier ni..
B*** tol jantan tuh...
kawan2 aku ckp aku kene guna2 ngn dier..
hoh!!pegi mampos la ko sane..
ape de hal ko pnye guna2 tu??
kalo ko nk kt aku balik pon aku xnak..
eee....geram gler nih!!!!!
semoga ALLAH membalas perbuatan dier..

huuuu...sabar..sabar..
seb bek la pakwe aku yg sekarang ni 
xde la nyusahkan aku..
pandai la jugak nk hidop..huhuu...
dier pon da ade keje kan..
so aku je la yg selalu paw dier..wakakaka...
adessss...aku da ngntok..
nk tido la..
lega aku dapat lepaskan geram kt cnie..
semoga dier(ex boy) mati cepat..
hahahahahahahahahahahahahahahah...
ok,nite2..daaaa...

7 comments:

Framestone said...

amboi...sampai cam tue sekali ek

bro masih xpernah jumpe jantan cam tue...

mmg siyal pun...

p/s- sorry xnak komen lebih2... sebab bro pun jantan gak..cuma xmakan duit perempuan... loan ade la... (terutam tgk gaji xmasuk2)

BroFramestone Blog

rossa alina said...

ni baru cket bro..huhu..tp sakit hati ni ALLAH je la yg tau..tu yg smpai sumpah2 dier tu..hahahaha.. ;p

~~natakafisha~~ said...

huhuuuu... mmg bengong klu dapat laki cam tu...
tp klu pasal ore kelate tu kawe dok tau la pulok...
hehehhehe..
x brani nk koemn sbb ada gak member dari negeri tu.. sat g x pasal2 kena balun...
wahhahahah..
pe2 pown, lupe kan je la segala ex2 ko tu...
jaga pakwe skunk ni tau...
hehehehhe

rossa alina said...

aku bukan pe weh..cme lepaskan geram..even da putus nk dekat 2tahun,aku still xboleh lupe ngn pe yg dier wat kt aku..dier pinjam nset aku,ingt nk pinjam je,aku mintak la balik,dier pegi maki aku plak..x kene mmg syial..pastu aku dapat tau dier da jual nset tu..kuang ajo gler ar..even tu nset murah tp bg aku tu mmg harta aku so biar la aku simpan tp dier da jual..bengang glerrr!!!!bodoh tol jantan tu..

miss gold said...

just passed by, naik baik xde nama aku kne maki kat blog nie..kehkehkeh..nmpk nyee senyap2 macik nie, byk jugak dlm ati die..ble nk wat kesah macik gem0k plak??bahahaha..

rossa alina said...

makcik gemok??mcm tau je sape..hahahahahahaha...xberani la..wakakaka...tgk la nti kalo dier ade wat something yg lg teruk maybe akan wujud dlm blog nih..hehe...

Nor Hidayah Maarop said...

ni yang buat aku bertambah takut nak bercinta...ex-bf rumate aku pun mcm ko gak....bg pinjam smpi rm5k kt ex-bf dia klu xsilap.....

selama ni ak tgk org sekeliling ak, klu bercinta, nmpk byk sengsara dari bahagia...

tapi apapun, xbaik ko doakan dia mcm tu...lebih baik ko doa pintu hati dia terbukak nak bayar semua hutang ko...Allah kan Maha Mendengar