terima kasih sudi singgah.....buat susah-susah jeeeeeee....teeehehehehe..

mintak tolong klik, nak buat rumah. terima kasih.. :)

✿cayang2 rosalina✿

Saturday, February 27, 2010

bukakan mata...pekakkan telinga..thanks!!


aku tgk org pnye blog smua lawa2 je..

comel2 je..

 

aku pnye simple..

malas la aku nk wat lawa2..

yg penting aku puas hati 

ngn pe yg aku da wat ni..

terima seadanye ye..

huhuhu...

walaupon simple,

tp ade gak isinye kan...

aku nk cite ni.. 

ade la satu blog ni kan...

mula2 je aku tgk ok..

aku dah follow da pon..

pastu nk tau x dier watpe??

kalo nk nengok dier pnye blog 

kene mintak permission dier..

weh...

pegi mampos la ko..

bajet ko bagus sgt ke??


kalo cmtu watpe ko soh aku follow blog ko..

mcm haram..

mula2 aku hide dr aku pnye update..

lantak la..

aku da malas nk tgk name ko lg..

tp aku xpuas hati..

aku terus remove ko..

puas hati aku..


mmg la ikut ske dier je nk follow ke x kan??

aku pon xkisah la..

xmati pon kalo xde sape nk follow aku..

(psst2..sape yg da follow tu thanks la...)

tp,dier yg soh aku follow dier..

pastu,alih2,dier g private kan blog dier..

bajet bagus sgt la???????

kalo la dier ade kt cnie...

aku da wat mcm ni...---->    

HAHAHAHAHAHAHAHA!!!!!!!!!!

tau la aku pnye blog cikai2 je..

tp perasaan org kene jage la beb..

hoh??

da la..

aku malas nk bebel panjang2..

nti ade perkataan yg xsedap lak

yg aku taip nti..

xpasal2 kene saman..

huhu...

st0p cnie dulu erk..

bye..


4 comments:

Billet-DOux said...

Muahaha.. itulah saya tak suka word *i follow u foloe me back* aching!

sabar ye kak.. huhu..

saya dah buka kan mata, ngan pekakkan telinga.. sama2.. eheheh..

rossa alina said...

sape yg wat ayat cmtu mmg patut kene cmpak dlm lombong..hahahahahahaha...jahat tol.. ;p

♠p.i.k.O.c.O.m.O.t♠ said...

ala..blog saya simple jugak..huhu

Akif Mazlan said...

kenapa perlu pekakkan mata, butakan telinga? oppss, silap,,hehehe
blog itu mahukan publisti kot