terima kasih sudi singgah.....buat susah-susah jeeeeeee....teeehehehehe..

mintak tolong klik, nak buat rumah. terima kasih.. :)

✿cayang2 rosalina✿

Tuesday, May 15, 2012

sakitkepalarasamacamnakhantukhantuk @_@

amekau tajuk entry sambung²..memang tengah sakit kepala ni haa..dah makan Panadol pun still sakit..eee!!tak suka tauuuu~




okey,entry yang memang takde point..sorry menyesakkan korang punya reading list..kuikuikui..




tata~




#notakecik : eh,tak payah nak samekan diri kau tu ngan aku..okebai!!

5 comments:

Taufiq Arifin a.k.a. Topimagine said...

aku pon saket kepala.. makan 4 biji panadol tros... hahaha

✿....rossa alina....✿ said...

eee!!takpe ke makan panadol sekali 4 biji??

ain dzaya said...

hahaha..pi tido..mkan panadol 2 biji dgn air coke..comfem esok sehat walfiat..sangat mujarab walaupun mcm kerja gila..dak2 laki la ajar bt gini..huehuehue.


"Ain Dzaya | Tips jadi total hensem kekal selamanya.".

BP Boy said...

actually kan, tak baik la amalkan mkn panadol stiap kali pening.. kalau bnyk sgt amek, pracetamol leh accumulated dlm bdn & burden our kidney.. bahaye tu..
so kalau boleh, try la tdo ke picit2 kepale ke.. jgn la depends on panadol jek k.. =)

✿....rossa alina....✿ said...

ain : aiyooo..boleh ke cmtu??mabuk kang..

BP Boy : heee ni baru pestaim nak makan panadol..slalu tido je..huhuhu..