terima kasih sudi singgah.....buat susah-susah jeeeeeee....teeehehehehe..

mintak tolong klik, nak buat rumah. terima kasih.. :)

✿cayang2 rosalina✿

Tuesday, December 31, 2013

busy

Assalamualaikum




hai hai hai uolls. lamenye kite tak bebel kat sini kan?? busy kebabom lah. orang kat kewangan memang busy nak² lagi bile dah akhir tahun ni. semua nak kena kejar. bayar itu. bayar ini. yang menghantar pun suka hantar last minit. tunggu dimintak baru bagi. (--")




hari ni tenang sikit. sebab tutup akaun. semalam pun balik pukul 8.30 malam. esok cuti tahun baru. lusa kena start busy balik sebab nak kena bayar ape yang tak terbayar untuk 2013. mesti tak sempat nak berak lagi. em.




alamak. alamak. cuaca kat luar macam nak hujan je. tadi elok je panas. alahai. takpelah. dah biasa. hari² kena hujan. redha. okey nak balik. tata.


No comments: