terima kasih sudi singgah.....buat susah-susah jeeeeeee....teeehehehehe..

mintak tolong klik, nak buat rumah. terima kasih.. :)

✿cayang2 rosalina✿

Thursday, January 2, 2014

tata 2013, hai 2014

Assalamualaikum




hai uols. lame kan saya tak update blog? entry last pun mase last day 2013. tu pun berjaman nak update. busy wei. ni bukan busy main². memang busy betul². balik rumah pun sipi² nak habis maghrib. akhir tahun. biaselah kerja banyak. ni dah awal tahun pun kerja banyak jugak. sebenarnya ni pun masih ada kerja. tapi kalau asyik mengadap kerja je, beku otak ni haaa..




sementara nak tunggu cik abang datang amek, saya updatelah entry untuk tatapan uols. kihkihkih.. bajet macam ade yang nak baca. gedikkkk. [PANG! lempang diri sendiri] em em em. nak buat pasal ape kat entry ni?? tengok. idea pun takde. takkan nak buat pasal kerja pulak kan. bosan.





nak cerita pasal ape yang dah terlepas pun, orang kate barang yang lepas jangan dikenang. wahhhh gitteww.. ehhhhhhh lupe nak kabo. saya dah dapat adik ipar. tapi adik ipar saya sebaya abang saya. maknanye adik ipar tua la kan?? weeeeetttttttt.. jangan marah ye nani & yim. :p





nape senyum korang same?? :p




tahniah wahai adik. sudah menjadi isteri orang. pasni kalau nak lepak kena tanye suami dululah ek?? suami?? eh eh eh eh eh eh.. kikiki.. :p




ehem ehem.. cik abang dah ada kuda baru.. vroom vroomm.. bau kedai. :p



ni je yang mampu beli. sebab ape pilih Yamaha FZ?? sebabbbbbbbb JIMATTTTTTTTTTT!! kan petrol naik. kenalah cari inisiatif lain nak berjimat, kan?? mase gambar ni di snap, masih freshie lagi. sekarang ni dah jadi rupa lain dah. entah ape ntah yang cik abang tambah. nak nampak smart katenyeee.. saya jadi tukang bonceng je. tup² dah sampai tempat kerja.. :p




Alhamdulillah atas rezeki-Mu Ya Allah.. azam tahun ni nak tukar tempat kerja lagi dekat n dapat baby. InsyaAllah. doakan kami ye uols. *penatlah kerja jauh² ni. em.




tata.

No comments: