terima kasih sudi singgah.....buat susah-susah jeeeeeee....teeehehehehe..

mintak tolong klik, nak buat rumah. terima kasih.. :)

✿cayang2 rosalina✿

Friday, February 14, 2014

mengarut

Assalamualaikum..




hai. salam Jumaat. nak update entry jap sebelum cik abang sampai. esok cuti. nak update kat rumah malas pulak nak ngadap internet yang "laju" gila tu. sementara ada masa ni baik update entry kejap. :p





sebenarnya kannnn.. saya bukanlah nak cerita ape pun. cuma rasa pelik dengan certain orang. selalu yang unfriend kat fb kalau dah takde pape dengan ex bf/gf tu perempuan kan? tak semua tapi kebanyakannya. kan? tapi yang saya jumpa ni lelaki. camni ceritanya. em emmm.. nak cerita pun susah. jap. fikir ayat.




korang ada kawan lelaki. kawan lelaki korang tu ade gf. pastu tak lame tu dorang putus. pastu, kawan lelaki korang tu ada kawan. memang sangat sangat sangat sangat sangat rapat. memang friend kat fb lah kan. dah name pun best friend. tak lame lepas tu, kawan lelaki korang dapat tau yang kawan dia tu kapel pulak dengan ex gf dia.. dia takde buat ape pun. just ignore je lah. lagipun kawan lelaki korang tu dah kawen. tak lame lepas tu kawan lelaki korang tu dapat tau yang kawan dia unfriend dia kat fb. puncanya? tak tahu.





persoalan : perlu ke sampai nak unfriend kat fb? padahal takde benda pun kawan lelaki korang tu buat. yelah, dah kawen kan. sanggup sangat kan kawan baik sendiri dah taknak contact even kat fb. lantak doranglah nak kapel ke, nak kawen ke, masing² punya life. takkan sampai nak unfriend? lagipun, memang tu je satu²nya cara nak berhubung. kalau kawan sendiri pun sanggup buat camtu, memang dah tak tahu nak kate ape.





fuhh..





maybe ada yang dapat agak cerita ni pasal sape. tapi, fikir²kanlah. takkan sebab cerita lama pun sampai boleh berubah camtu sekali. padahal takde effect ape pun kalau friend kat fb. hmm. saya hairan. ape kaitan kawan baik dengan ex gf dalam kisah cinta yang lama? benda dah lepas kan. nape? takut dia cemburu? nak cemburu ape? dia dah ada isteri. dah bahagia pun. so??





huh. lantak koranglah nak buat ape.





tata.

No comments: