terima kasih sudi singgah.....buat susah-susah jeeeeeee....teeehehehehe..

mintak tolong klik, nak buat rumah. terima kasih.. :)

✿cayang2 rosalina✿

Wednesday, February 26, 2014

[DEKORASI] rak bilik mandi

Assalamualaikum..




hai. lame tak buat entry pasal dekorasi. ni baru nak buat sebab tengah bosan. :p jom update blog. :)




sebenarnya nak cerita something pasal kabinet cermin yang saya pernah beli kat ikea tapi takde gambar pulak nak tunjuk. so cerita je lah ye? hikhik. ni saya letak gambar yang ada kat entry sebelum² ni.



saya ade beli kabinet cermin ni, memang dah siap pasang pun. bila dah pasang kat bilik mandi mak aihhh gedabaknye.. penuh bilik mandi. habislah terkena air. kalau dah kate terkena air, faham² je lah ape yang jadi. kembang oooiiii.. frust!





pastu kami pun pergi kedai yang kami pernah beli sinki dulu, eh jap, saya takde cerita kat sini kot. saya pun tak ambik gambar kedai tu sebab dorang tampal notis tak boleh amek gambar. hiiii..




rak kaca tu lah yang kami beli sekali dengan tempat shower gel n syampu. kalau letak shower gel n syampu dalam tu senang. kalau tekan² kat botol nanti takut rak kaca tu makin ke bawah pulak. kalau dah rak tu je yang ada mestilah nak letak botol shower gel n syampu kat rak tu kan? 





tinggi betul rak cermin tu kan? nak pasang kat tiles tu tapi tak ngam pulak. nak lubangkan tiles rasa sayang. nanti cacat tiles. haha.. :p




okey tu je. tata.

1 comment:

cik hani said...

cantek bekas sabun tu..

rak kaca tu nice je