terima kasih sudi singgah.....buat susah-susah jeeeeeee....teeehehehehe..

mintak tolong klik, nak buat rumah. terima kasih.. :)

✿cayang2 rosalina✿

Sunday, April 6, 2014

[DEKORASI PEJABAT] carta pergerakan [kot?]

Assalamualaikum..




hai, meh nak update sat pasal carta pergerakan kat setiap tempat duduk staff means kat setiap partition. eh betul ke nama menatang ni carta pergerakan? saya pun main belasah je. tak tau nama dia ape. hahaha.. abaikan je lah.. :p





sabtu lepas [bukan semalam] saya dengan kawan opis saya telah merajinkan diri untuk membuat carta pergerakan ni. dah alang² baru lepas buat carta organisasi kan, ade mounting board lebih² tu, saya buat carta pergerakan ni terus. nak buat nanti² kang terus jadi malas pulak nak buat. tengah rajin ni baik buat je. kannn??



bunga ni saya design sendiri. mula² rasa macam nak google pastu tiru je orang punya. tapi macam tak jumpa pulak. dah tu saya buat je lah design camni. saya buat kat paint je. ahh lantaklah. asalkan ade. nasib baik comel. hikhik.. saya print guna kertas untuk print gambar. disebabkan tempat kerja saya memang dah ada unit percetakan, jadi, memang memudahkan kerja saya sangat lah kan. tak payah nak pergi kedai gambar semata² nak print kat kertas gambar tu. hiii.. jimat.. jimat.. :p


belakang bunga tu  saya tampal lagi guna kertas keras. alah, guna cover untuk buat folio je. mula² nak tampal kat polystyrene tebal tu tapi bila potong guna pisau tak cantik lah pulaaaakkkk.. pemotong polystyrene ade beli sekali tapi salah beli bateri. baru tau bateri ade banyak saiz. hakhak. 

ini bukan tangan saya :D
dah siap.. tinggal nak tampal je. :)
bilik bos.

dah tampal. okey tak? :) [abaikan gambar perempuan gemok tu]

cantik? terima kasih.. tak cantik? takpe. korang buat memang lagi cantik dari ape yang saya buat. :) okey tu je nak taip. malas nak taip banyak². hiii..




tata.




2 comments:

Syaza Noraliah said...

terime kasih. idea ini sangat berguna bagi saya kalau ade lagi idea yang best2 share lah lagi ya. saya ditugaskan untuk mendekorasi kan pejabat mengikut spesifikasi 5s.

alin said...

@Syaza Noraliah sama².. terima kasih juga sebab baca blog ni.. :)