terima kasih sudi singgah.....buat susah-susah jeeeeeee....teeehehehehe..

mintak tolong klik, nak buat rumah. terima kasih.. :)

✿cayang2 rosalina✿

Thursday, October 2, 2014

Rezeki minyak naik 20sen

Assalamualaikum... 




Hai. Sekarang tengah rajin nak update blog ni. Sekarang je lah. Esok lusa belum tentu lagi rajinnye. Ni pun update kat enpon je. Kira rajin jugak lah ni kan?? Daripada tak update langsung. Kihkih..





Okey entry ni bukan nak update pasal politik ye.. Ni nak bagitau yang saya dahhhh em em emmmm saya dah hihihuhuhuhohoho ehem ehem saya daaahhhhh dapat tukarrrr!! Hihi.. Alhamdulillah rezeki bulan Oktober ni akhirnya dapat jugak bertukar.. Tragedi oktober katenye.. Di samping tragedi yang lebih tragis iaitu harga minyak naik 20sen. Kihkih.. Pasni insyaallah boleh jimatkan minyak.. 


Ke mane?? Alahhh tu tunggu entry lagi satu la ye?? Enpon ni kecik sangat tak puas nak taip. Hehe.. 





Lame jugak nak tunggu turn untuk tukar ni. Ade lah jugak dalam 3 tahun.. Setelah bersabar dan terus bersabar, akhirnyaaaa.. Yaaaa dapat tukar jugak.. Hope sangat tempat baru nanti okey.. Kalau tak okey mampoih den. Da la susah nak rapat ngan orang. Hihi.. 




Okey tu je nak bagitau.. Tata.

No comments: