terima kasih sudi singgah.....buat susah-susah jeeeeeee....teeehehehehe..

mintak tolong klik, nak buat rumah. terima kasih.. :)

✿cayang2 rosalina✿

Friday, December 25, 2015

CPUV NUFFNANG : U-MOBILE YEAR END PROMOTION

Assalamualaikum..





hai. dah alang2 tengah online ni kan, pastu internet pun laju gileeee, so marilah kita merajinkan update entry lagi. hew hew.. ni nak update pasal U-Mobile. korang yang suka online tu kan, cepat2 beli simkad POWER PREPAID tu haaa.. untung gile. hihi.. aku dah beli pastu guna untuk letak dalam modem M****.. hikhik.. sebenarnya quota internet M**** dah habisssssssssssss.. so tukar simkad U-Mobile ni haaa.. laju pulak internet nye. so, memang tak rugi lah beli simkad ni.. topup RM10 dapat free 1GB. tak ke murahhhh?? guna pulak kat kawasan yang coverage macam siput. memang berbaloi lerrr.. huhu..

memang #comfirmsure weiii..

korang tengokkk.. boleh dapat free je haaaaa..

cepat beli wei sementara masih sempat. sebab promo ni habis 31 Disember..




aku dah try. memang berbaloi. ape kata korang pulak yang try. hehe.. aku beli sebab line internet kat kawasan rumah aku ni memang sangat sangat sangat tak okey. bukanlah slow sangat. kalau laju pun kejap2 je. pastu slow balik. sakit ati jugak lah kalau tengah online asyik loadingggggggggggggggggg je.. aritu tanya kat TM konon nak pasang Streamyx pun dorang kata takde port and coverage kat kawasan Taman Sungai Kapar Indah tak okey. cuma kat taman bahagian depan je yang okey. yang kawasan rumah kos rendah belakang2 ni tak okey.. kesian kan?? hew hew.. so aku decide nak cuba dulu U-Mobile ni. so beli lah yang POWER PREPAID. uihhh laju wei. berbaloi2.. hehe.. tak rugi beli. :)





kalau korang nak tau lagi lanjut pasal U-Mobile ni korang bolehlah tengok kat website UMOBILE. manelah tau korang tergerak hati nak beli.. kan?? korang kan ada banyak enpon.. ngeh ngehhh.. beli tau!! hehe.. okey tu je. eh lagi satu, jangan lupa klik iklan Nuffnang kat blog ni ye. sayang korang.. terima kasih.. :)





tata.


No comments: