terima kasih sudi singgah.....buat susah-susah jeeeeeee....teeehehehehe..

mintak tolong klik, nak buat rumah. terima kasih.. :)

✿cayang2 rosalina✿

Monday, March 1, 2010

memang gila lahhhh!!!!


huhuhu...
sehari suntuk aku edit aku pnye blog nih..
tp aku still xpuas hati lg la..
ape tah yg aku xpuas hati..
mcm ade tertinggal something lak..
tp ape yerk??
adessss...
lantakla sane..
hmmm...

kenape aku rase mcm xsedap hati..
rase mcm sakit hati pon ade gak..
nape ngn aku nih??
xpaham..xpaham..xpaham..
aku ckp pon da melalut2 dah...
arggghhhhh!!!
what happen to me ha??
pape je la..

tapi ini adalah hasil usaha aku sendiri gak..
untuk menghasilkan blog yg sebegini rupa..
hahahahaha...
xpayah tanye org...
g cari sendiri je senang..
and cepat..
akhirnye,terhasil la gak..
even tgk mcm tah pape tah..
hahahahaha...

agaknye aku dok nengok je aku pnye blog..
smpai naik jemu dah...
haha..
sengal..
org hari ahad dok dating ke..
dok lepak2 ngn kawan ke..
aku ni dok ngadap pc je sehari suntuk..
xpatut tol..
ala,pakwe aku pon kene keje..
xkan aku nk kacau dier kan??
huhuhuhu...

kawan2??
mane tah dorg..
keje kot..
aku ni kawan je melambak..
tp aku xrajin dok jenguk dorg..
jahat x??
heee...
nanti la..
kalo ade mase aku g la jenguk dorg tu..
skrg mase utk rehat..
hehehehe...
rehat la sgt..

hmm...
aku da xtau nk bebel ape ni..
otak da jem kot..
hahahahahha...
mengong aku ni..
nk kene tido awal kot..
da berape hari asyik tido lmbat je..
kang sok xterbangun lak..
mampus aku..
hahahaha..

da la syik bgn lmbat je..
mgu lepas aku pnye rekod kedatangan merah weh..
huhuhuhuh...
catat rekod nih..
aku ni blm setahun pon keje,
da merah2..
nk wat cmne kan..
penat keje siang malam..
seb bek aku nek moto..
kalo nek kete,
aku rase cuti terus tu..
xpayah dtg keje..

tp kalo xdtg,
makcik tu marah lak..
compom makcik tu soh masuk gak lahhh...
hisssyyhh...
sebut pasal dier terus xngntuk weh..
ye ar..
dier penah wat aku bengang..
smpai skrg aku xlupa pe yg dier da buat..
kalo korg kt tmpat aku pon 
kompom korg pon sakit hati kot..


haha...
seb bek dier xcari aku je..
dier cari akak opis aku..
akak tu same batch ngn aku gak..
hahahahahah...
ehem..
sori kak rahmas...



akak..
sabo je la ye..
terima je la hakikat..
dier mmg sayang giler ngn akak..
huahuahuahua...



aku ni ske2 je mengata org..
erm..
sape2 yg mengenali "wanita" itu,
senyap2 je la ye..
sekian terima kasih..

jahat aku ni kan??
sekali sekala jahat xpe kan..
yg penting aku xlari dgn prinsip hidup aku..
"kadang2 kene selfish utk kepuasan diri"
huhuhu..

tp pe yg aku ckp ni betul kan??
jgn terlalu ikut cakap org..
maybe sbb tu aku jd pompuan kasar kot..
kasar la sgt..
hoh??
ape kaitannye??
haha..
mengong aku ni..

wehhhh...
ok la ye..
aku da ngantuk..
da berapa kali da aku menguap nih..
sok lusa sambung lagi la..
huhuu...
daaa...

4 comments:

~~natakafisha~~ said...

wehhh ko perli aku ekkk..
mentang2 la aku malas nk carik sndirik...
cissss

rossa alina said...

hahaha..perli apenye ko ni weh??ngeee...tu pon smlm aku baru dapat laman blog tu ha..aku wat smlm gak utk update blog aku ni..huhu..cepat x?? ;p

rahmas said...

sengal..br perasan ader nama akk..ades..rase nk berenti je laa kje..

rahmas said...

sengal..br perasan ade nama akk..adeehh..rase nk berenti kje jela cmni..