terima kasih sudi singgah.....buat susah-susah jeeeeeee....teeehehehehe..

mintak tolong klik, nak buat rumah. terima kasih.. :)

✿cayang2 rosalina✿

Monday, March 28, 2011

buang air besar tepi highway (",)

kau orang pernah tak,pagi2 perut kau orang meragam??memang sakit giler perut kau orang,sampai kau orang guling2..sampai kau orang rase nak tendang2 pintu..sampai kau orang rase nak gigit2 orang sebelah kau..waahhh!!dahsyat ek kau orang??kihkihkih..

huee..tu lah yang aku rase pagi tadi mase on the way nak pergi kerja..aku dah macam cacing je dalam kereta tadi..tu lah penangan sakit perut pagi tadi..

khonon2 nak mintak MC je tapi nanti kang bos cakap aku ni asyik cuti je pulak..minggu lepas aku dah cuti hari isnin..tak kan lah minggu ni nak cuti jugak ek??hishh..tak mo ah..so,tawakkal je la dalam kereta tu..

bayangkan dalam keadaan sakit perut tu,aku kena menghadapi jalan yang sangat jammed selama setengah jam??awww..rase nak terberry kat situ jugak!!!tak tahan beb!!dah hujung2 dah..tapi aku tahan2 je..haishhh...perit jugak nak tahan2 berry ni..uwaaa..nak menangis kat situ jugak..

beb,kalau berry keras takpe..ni tercirit beb..bayangkan mase tuuuu...eeeuuuhhh..stop!!jangan bayangkan..nanti kau orang muntah pulokkk...

memang mase tu aku dah tak tahan gila..aku terus stop kereta,berhenti tepi jalan,terus berry kat situ..lantak ape orang nak kate..bukan ade orang nampak pun..sebab aku tipu..sape suruh percaya..wakakaka..

ade gila aku nak berry kat  highway yang jammed tu wei..bikin malu sajaaaa...dalam sakit2 tu aku terus tahan..aku ingat nak terus sampai tempat kerja tapi kena tahan dalam 10 minit pulak..ohhh!!aku tak sanggup..lagi pulak dah hujung2 ni..pehh!!kang terberry dalam kereta pulak..wekkk!!!busuk ar kereta aku nanti..cesss..

terpaksa lah aku stop jap kat PETRONAS..punyalah aku pusing nak cari toilet..walawehhh..mase tu memang tak pandang kiri kanan..aku jalan pun dah terbongkok2 menahan dari terberry mase jalan..eeuuhhh...

"cepatlah..cepatlah..mane pulak toilet ni.." memang aku sumpah seranah mase tu..takde signboard toilet pun kat situ..tu yang kena pusing..hishhh!!padahal dekat je kot dari tempat aku parking kereta..bengkek je hati aku..nasib baik toilet kosong..boleh lah aku melepaskan hajat dengan senang hati..pehhh!!memang lega giler beb!kahkahkah..

tapi lepas dah buang pun aku still rasa sakit lagi..tapi takde lah seteruk mase sebelum buang..mak aih..memang seksa mase tu..

lepas tu aku boleh rileks2 pulak..padahal aku dah lambat masuk kerja..kahkahkah..lantak lah sane..yang penting aku datang kerja..bukan ponteng pun..lagipun aku lambat sebab sakit perut..bukan gedik2 nak datang lambat..

sampai opis je,member sebelah siap cakap "rossa,kenapa muka macam muka penat??" actually aku dah bagitau dia yang aku lambat masuk sebab sakit perut.. "yeke??macam muka penat ke??hihihi.." dia tak tahu aku punyalah bertungkus lumus meneran..kahkahkah..

dah,aku nak buat kerja..jangan muntah2 ye lepas baca entry ni..nanti kalau aku rasa nak terberry,aku bagitau..kahkahkahkah..okebai!

-end-

*berry : bahasa sopan untuk berak ;p 

*nota kecik : lepas berry,rasa lapar pulaaakkkk..cepat2lah pukul 1..nak makaaannnnn!!! T_T

11 comments:

Lya Colours said...

saya pon pagi2 selalu sakit perut nak berry. tapi org kata berry pagi2 bagus.

Azroy Bin Kassim said...

berselera makan nasi lemak smbil baca entry ni.. haha

kiwi said...

euuwww.tga mkn jagung kot mse bce entry ni..huhu..ok stop..jgn byg pape..hehe

topimagine said...

haha.. setakat ne buang air besar lom pernah wat lg... pancut pernah lah.. hahaha

~syue~ said...

hahaha.. ingat dah betulla part terberry kt highway tue. sap da bayangkan da pown ok! hehe =.=

Henry Zackery said...

berry..lawak la..hehe.. :)nice sharing

Top 10 Artis Paling Seksi

Whoopz said...

tahniah.. Anda berjaya mengawal dr terberry dlm keta.. :)

Henry Zackery said...

x update blog lg ke?? T__T

Awek Aku ??

nurkaloi said...

hahaha daassatttt
lau betul laa berak dlm kete...abes bau

eeiiii :P
hahaha

♥WEIYDAWEINGWAFFA♥ said...

hahaa...serammm dengorrr!!
kalo xmenahan mmg berry kat dalam kete jerk!!
muahahah

salam singgah dr mummy weiyda!!
nice entry!!
keep it up blogging ya!

new netry : http://mummylovepink-lovely.blogspot.com/2011/03/kisah-cinta-sejatii-ko-ada-cinta-sejati.html

Ujang9897 said...

derm..!!!

hahahaha