terima kasih sudi singgah.....buat susah-susah jeeeeeee....teeehehehehe..

mintak tolong klik, nak buat rumah. terima kasih.. :)

✿cayang2 rosalina✿

Wednesday, March 16, 2011

Ular mati patuk wanita??hahaha..

"hahahaha.."aku dengar opismate aku yang dok sebelah aku ni tergelak2 sopan..aku dah pelik dah..apesal plak dia gelak2??musykil aku..

"kenape gelak??"

"cuba rossa tengok ni.." sambil tunjuk something kat pc..

rupanya2 nak tunjuk berita kat Kosmo Online..ular mati patuk wanita..macam pelik je bunyiknye kan??ular boleh mati patuk wanita??biasanya manusia yang mati sebab kena patuk ular..kenapa??tak percaya??haaa..meh aku bagi kau orang baca..


TEL AVIV - Seekor ular mati selepas ia menggigit payu dara seorang model wanita di Israel, lapor sebuah akhbar semalam.

Hasil bedah siasat yang dilakukan selepas itu mendapati reptilia tersebut mati akibat keracunan silikon.

Sebelum ini model wanita berkenaan, Orit Fox, menjalani pembedahan membesarkan payu dara dengan memasukkan payu dara silikon ke dalam badannya.

Insiden tersebut berlaku di sini baru-baru ini, apabila Fox diarah memegang ular itu dalam satu sesi fotografi. - Agensi 





hihihihi..lawak je..amboi2..gatai btol ular tu kan..tengok..kan dah mati..haishh..

yang model tu pun seksi sangat..agaknye ular tu terkejut kot tengok model tu punye "tut" besau sangattt!!kahkah..

okey dah..jangan gelak2 lagi..pegi sambung buat keje..

tata..

-end-

credit to HERE

*notakecik : bestnye kalau ada banyak duit kan?? $_$

20 comments:

Izatie said...

Hahahahahaha . Boleh eh ular yg mati . Nampak sgt silikon tu tak elok . Ish .

Quinybridal said...

hye rossa....sorry tak perasan komen dari awak di Quiny Bridal Blog..

Kami boleh hantar ke KLANG =)
Ada transportation charges =)


Nik
Quiny Bridal

cik zaza said...

ouh yg ni..pernah kot tengok siap dgn video lg. kelakar pun ada.hehe

puteri ain said...

hahaha..tu la ular sekarang yak boleh main2 dah dengan manusia...
kan dah kena silicon..hehe

Amy Syaquena said...

hahahaha...lawak betul la , boleh pula ular tue mati hehe...

Cik Pah said...

dlm bnyk bnyk tempat.kat situ jugak dia nak gigit.. kan tak pasal pasal mati .. huh.

KUREKURE COMEL said...

hahaha...mmg gelak besau kat opis ni...hehehe....


kira ada advant la pakai silikon ni kan...kihkihkih

Ina said...

tu la..semalam kot saya baca berita ni..mmg kelakar..ular tu pun pandai nak gigit kat mana..ha.ha

AH7 said...

hahhaa..so the moral of story..jgn gigit dada model 2...hehehhe

ibuintan said...

sian ular tu, ular tu tak salah cuma geram je..

Ati Masrif said...

bayangkan kalau silikon tu

pecah dalam payudara wanita tu...

siti norlaili yusof said...

hahaha..kelakar betul.. hari tu dgr gak berita ni dari my MIL.. terkekek2 saya gelak..

cikceriacorner said...

hehehe..

salam ziarah..

hebat betul penangan wanita itu ye..heheh

Amirrah Zawani said...

hahaha!! mmg kelakar kan.. tak pasal2 je ular tu mati :)

sahromnasrudin said...

ular suke yg original recipe kot..yang ciplak dia akan kiok cepat huhuhuhhh

nona hidayah said...

ee..cmne ular tu bolwh patuk kt situ..aiyakk!! haha

Nurfarahana Abdul Aziz said...

ish..nampak bebeno silikon tu bahaya...eii,takut !

ayien . said...

eee mcm geli hehe

~syue~ said...

ular miang! haha :D

SHAH DODOL said...

hahaah x bole blaa ! kan sape suruh patuk laju sgtt.. kikiki :P