terima kasih sudi singgah.....buat susah-susah jeeeeeee....teeehehehehe..

mintak tolong klik, nak buat rumah. terima kasih.. :)

✿cayang2 rosalina✿

Monday, March 14, 2011

just forward message..

aku dapat message kat FB..aku rasa kau orang pun dapat jugak..so,be carefull k..
"A nuclear power plant in Fukumi, Japan exploded at 4:30 AM today. If it rains tomorrow or later, don't go outside. If you are outside, be sure that you have rain protectors. It's acid rain. Don't let it touch you. You may burn your skin, lose your hair or have cancer. Please pass, stay safe and remind everyone you know.."
*notakecik : nasib baik aku naik kereta..huhuhu..sekarang musim hujan..hmm..semoga ALLAH lindungi kita..AMIN.. 

5 comments:

Cikgu CTE said...

ye ke...
boleh sampai sini ke??
takutnya...

kepochicomel said...

nak copy paste letak kat status FB :D

Lya Colours said...

thanx info dear =)

= d = said...

salam..
hi..
juz know about it..

nak mintak share kat my blog ye..
thanks..
=)

Mohamad Hairie Rabir said...

tak sampai mcm tu la..u got it all wrong.
[]
non of the effect sampai ke malaysia, infact, hanya kawasan sekita loji sahaja yang 'ada potensi terjejas dengan radiasi'
[]