terima kasih sudi singgah.....buat susah-susah jeeeeeee....teeehehehehe..

mintak tolong klik, nak buat rumah. terima kasih.. :)

✿cayang2 rosalina✿

Sunday, February 12, 2012

daftar sebagai pemilih

korang pernah tak, check kat laman web SPR yang korang dah daftar sebagai pemilih ke belum??




sebelum ni aku ade buat semakan kat laman web SPR..ehhh??ehhh??ade plak aku punya status tempat nak mengundi kat mane..padahal,bila mase ntah aku daftar..kuikuikui..




pastu hari Jumaat lepas,opismate aku nak pergi daftar jadi pemilih kat Pejabat Pos so aku pun ikut sekali sebab aku pun nak pergi Pejabat Pos tapi aku bukan nak pergi daftar tu,aku cuma nak beli Setem Hasil je..




entah macamne hati aku terbukak nak pergi tanye kat abang kaunter tu pasal pemilih ni..so,aku nak buat semakan ngan dia..dia cakap,"belum daftar lagi.." hohhh??belum pulokkk??nasib baik aku ikut opismate aku..kalau tak,aku tak tahu.. ;p




dah alang² aku kat situ, aku teruslah daftar jadi pemilih..haaa senang sikit kerja aku nanti tak payah nak ulang alik n tak payah nak risau² lagi dah..hew hew hew..




tapi aku pelik la camne pulak kat status semakan dalam laman web SPR tu boleh appear tempat nak mengundi sedangkan aku memang tak daftar lagi..ke memang dorang just bagitau tempat je??ke sebab lain??haishhh..musykil ni..




malaslah nak pikir bukan²..yang penting aku dah daftar dah..hihihi..okey,pasni aku dah boleh mengundi dah..err..err..boleh dapat cuti tak kalau mengundi ni??




okebai!!



#notakecik : eh,arini member aku tunanggggggg..

3 comments:

najmi^^ said...

umur 23 an baru leh ngundi..hehes.. 23-18..lol.5 years to go!

♥ Cik Zack's ♥ said...

saya pun x dftar lg. huhuhu dh 22 thun da :D

kay_are said...

semangat nye!! belum daftar pun lagi rase nye.. agak malas ngan hal melibatkan undi2 ni =P