terima kasih sudi singgah.....buat susah-susah jeeeeeee....teeehehehehe..

mintak tolong klik, nak buat rumah. terima kasih.. :)

✿cayang2 rosalina✿

Wednesday, February 1, 2012

kursus nyanyi²..lalalalalala~

haaaiiii!!ehem ehem lamenye aku tak update entry..kan??kan??kan??hihihi.. ;p




semua gara² aku kena attend kursus 27-29/1 aritu..err actually bukan kursus ape pun..just "Bengkel Semangat Kerjasama Dalam Kumpulan Melalui Nyanyian Siri 1/2012" ngaaahahahaa..nyanyian??hikhik..aku join koir kat tempat kerja aku laaa..sebab tu kena attend kursus ni.. :D




seronok sangat mase kursus ni..belajar macam² untuk jadi suara macam Siti Nurhaliza..erk!!tak..tak..tak..aku tipu..just belajar lagu je..banyak lagu kena belajar ni..tu pun ade lagi yang tak habis belajar..sebab kursus cuma 3 hari je..takpe² ade masa lagi nak belajar ni..hihihi.. ;p




aku baru tau suara aku ni dalam kategori ALTO..alto ke??kihkihkih..seb bek bukan SUPRANO..sebab aku memang tak boleh buat suara tinggi..kang tak pasal² jadi suara itik plak..hihihi..even susah nak catch up untuk ALTO,tapi bagi aku,ni cabaran buat diri aku sendiri wooo..takpe,aku tak kisah pun..aku memang suka cabaran..heee.. :)




sepanjang kursus tu asyik gelak² je..dorang ni semua kelakar..suka sangat buat lawak..adoiii sakit pipi aku sebab gelak banyak sangat..hahaha..dah nama kursus nyanyian kan,takkan nak moody je..so,masing² ade je bahan nak buat lawak..kadang² mende kecik pun jadi lawak.. :D




waktu petang takde buat pape, tapi dorang ada ajak main galah panjang..seronok tu memanglah seronok tapi lepas tu kaki sakit² sebab kena lari² sikit..hari Isnin masuk keje kaki rasa berat, pehhh..rasa macam dah jadi robot je..sebab kena jalan kaku.. (--")




eh??macam bosan je kan sebab entry ni takde gambar..aku memang tak rajin nak bergambar sekarang ni..sebab malassssssssssss..hihihi..tapi aku cuma ade gambar² syok sendiri jeeee..nak tengok ke??kalau rasa nak muntah lepas tu, jangan nak salahkan aku tau!!sebab aku tak paksa korang tengok pun..ngaahahaha..





















hai,hensem tak saya?? :)



tembamnye pipi akuuuu..okebai!! (╥﹏╥)



#notakecik : Selamat menyambut Hari Wilayah kepada yang meraikannya..

8 comments:

Ruby Mahabbah Fillah said...

hehheee retis la nie :)

Pic yg bwh sekali 2 pon berkursus gk yeer :)

✿....rossa alina....✿ said...

Ruby Mahabbah Fillah : dia jadi bodyguard je..hihihihihi

♥♥ Lady D ♥♥ said...

gambar ko ngn bdk ni je..ko kursus 2 org je ke?huhu

✿....rossa alina....✿ said...

♥♥ Lady D ♥♥ : hahahaha hampeh ko..perli baekkkk punye.. :D

♥♥ Lady D ♥♥ said...

hahah..bkn perli la..tanye tp perli sekali la..hahahhaha

✿....rossa alina....✿ said...

KUANG ASAM KO NI..HAHAHAHAHA..

zOeY zAu YaH said...

wah artis hehe..

kay_are said...

banyak2 gambar tu.. gambar rimau pakai spek tu paling fotogenik =P