terima kasih sudi singgah.....buat susah-susah jeeeeeee....teeehehehehe..

mintak tolong klik, nak buat rumah. terima kasih.. :)

✿cayang2 rosalina✿

Wednesday, July 10, 2013

kursus Asas Pengurusan Kewangan IPN Sabak Bernam

Assalamualaikum..




salam Ramadhan.. Alhamdulillah jumpa dengan Ramadhan lagi. weehuu.. okey, nak buat entry paling boring ni. sape aje lah yang suka entry pasal kursus  ni kan. tengok tajuk entry pun kompem takde yang bukak. hahahahaha.. ape barang letak tajuk entry kursus Asas Pengurusan Kewangan IPN Sabak Bernam.. bosan.. bosan..




tajuk je bosan. tapi kursus takde bosan pun. best je. sebab kursus cuma 2 hari 1 malam je. kihkihkih.. takdelah kena duduk sana lame². takdelah kena tinggalkan cik abang lama². eh eh?? :p kalau letak gambar banyak² boleh tak ek?? malasnya nak taip. penat. jari pun nak puasa jugak ni. heeeee.. tengok gambar je lah ek?? :p

masjid IPN

sunset

motif?? pe menda ntah amek gambar dinding. (--")

dalam bilik

tak tau nak letak caption ape. :p

baru sampai.. kebas bontot drive jauh².. T_T

tunggu bilik bukak. hew hew..

hantu gigi
tak paham nape orang belakang buat muka camtu. mata ke mane tu??
 


 
malas dah nak letak caption. (--")

atas tu gambar cantik je. gambar IPN. tang bawah² semua gambar syok sendiri. har har har.. layankan je lah ye.. owner blog ni tengah malas nak menaip. tapi menaip jugak ni ha. kompius jap. :p





masa kat sana tu kan time rehat, tengah syok² makan tetibe fiza dapat call. pastu dia bagitau dia tak dapat tangguh. ohh lupa nak bagitau. sebenarnya fiza dapat bertukar pergi MOF Cyberjaya.. uwaaaaaaaaaaaaa.. dah lah tak puas enjoy, tup² dia dah kena pergi. so enjoy kat dalam IPN tu jela. tapi, tak acilah sebab ada part yang saya tak join.



akmam n fiza

tengokkkk tengokk tengokkkkkkkkkkkkk.. sampai hati kan dorang ni. tak ajak saya pergi karok. wuuwuwu.. nangis dalam hati. tapi saya tak kisah pun sebenarnya. sebab kalau nak ajak saya join pun nanti dorang bosan pulak. sebab time ni dorang kena tunggu saya. kakakakakakakaka.. sorry sayang sayang sebab buat korang tunggu lama. saya kena menjalankan rutin sebagai isteri sebelum keluar rumah. hehehe.. :p ni pun nasib baik ada tempat untuk ber"enjoy" kat Kuala Selangor tu. kalau tak, mesti dorang mati kutu kat situ. hew hew..




ape ni gambar bersepah-sepah. tak paham tetibe ada kat tempat karok pulak. hehe.. actually, masa nak pergi IPN tu, kami plan nak pergi sama² sebab akmam tak confident jalan pergi sana dan kebetulan saya pernah berkursus kat sana. so ada lah ingat sikit jalan nak pergi IPN tu.. :) so, saya mintak dorang tunggu kat Kuala Selangor je. sebab saya nak isi minyak kereta kat Kuala Selangor tu.. si fiza tu memang dah tidur kat rumah akmam. so dorang pergi sekali je lah. 1 kereta. saya kena drive sendiri sebab saya direct dari rumah. nasib baik sampai jugak kat sana. kalau tak, ntah kemane ntah perginye. kang tau² dah sampai Teluk Intan. :p





dah habis kursus tu kami terus gerak balik. memang kami tak makan tengahari pun even dah disediakan. sebab masa tu kat langit dah gelap. risau hujan je nanti tak dapat nak masukkan barang dalam kereta. kang kena tunggu hujan berhenti, makin lambat pulak nak balik. kat tengah jalan memang hujan kaw kaw lebatttt sampai tak nampak jalan. letih wei drive time hujan. dah lah trailer laju² semua. seram mak nok!! pastu plan singgah kat Cendol Bakar last dating ngan fiza. huk huk. sedih..





bakso

cendol
saya saje je letak gambar bakso ngan cendol ni. nak bagi korang terliur. HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA.. sebenarnya diri sendiri yang terliur. lapaarr.. T_T




tata.

No comments: