terima kasih sudi singgah.....buat susah-susah jeeeeeee....teeehehehehe..

mintak tolong klik, nak buat rumah. terima kasih.. :)

✿cayang2 rosalina✿

Wednesday, July 10, 2013

pindah opis #3 - opis baru

Assalamualaikum..




woooiii bosannya hari ni. meh update blog lagi. hehe.. aritu update cerita pasal pindah opis kan. ni nak sambung cerita pasal opis lagi, opis baru. tempat baru. mula² je bau kedai bila masuk opis ni. lama² hilang bau kedai tu. tak syok.. hahaha..

inilah work station saya. :)



:)

berhabuk meja. makcik cleaner cuma lap depan je. (--")
cermin mesti kena ada. :p

cop pun nak enterprem gak. :p

ni nak cerita pasal opis ke, pasal work station ni?? hahahaha saya pun tak paham. ahhh layankan je lah ye. rajin pulak saya nak amek gambar opis ni kan. tak kuasa mak!! hope bila dah kat opis baru ni, semangat untuk bekerja tu makin berkobar². insyaAllah.. :)




bersepahnyalah meja saya ni. sape rajin?? tolong kemaskan boleh?? har har har..  banyaknya warna pink kan?? tahun ni saya dah addict sangat² dengan pink. kihkihkih.. asal nampak pink rasa berbunga² je mata ngan hati ni haaaa.. kalau boleh nak beli semua yang warna pink. heeee..




okey, dah masuk waktu zohor. jom solat. :)


2 comments:

♥ Chacha said...

hahaha mesti cover line kan bfore tangkp gambar. hikhik.

alaaa kau terjebak sbb aku pun suka pink kan kan kan?

alin said...

aku tangkap gambar time rehat.. xde orang pun. hahahahaha.. tak tak takkk.. aku xterjebak dengan kau.. huhuhu.. :p