terima kasih sudi singgah.....buat susah-susah jeeeeeee....teeehehehehe..

mintak tolong klik, nak buat rumah. terima kasih.. :)

✿cayang2 rosalina✿

Wednesday, July 31, 2013

KEPUTUSAN BITK.. dag dig dug!!

Assalamualaikum..




mak aih lamanya tak update blog. hagagagaga.. malas punya pasal. lagipun bulan puasa ni nak buat baik sikit, so takde nak gosip² sangat. saya khusyuk buat kerja je [ayat poyo]. kerja untuk hari ni dah siap. tak dapat nak buat banyak² sebab hari ni close account. sambung esok je lah buat kerja.. jadinya, saya curik masa jap update blog. kikiki..




cerita pasal kerja, kenapa certain people suka buat kerja last minit ye?? kenapa suka kumpul banyak² pastu baru nak bagi?? alahai. ingat uolls je ke yang nak raya?? kami pun nak raya jugak. (--") ade ke patut bagi banyak² time nak cuti raya ni. kalau bagi pagi semalam sempatlah saya lepaskan sikit. ni bagi petang memang tak sempatlah nak buat petang semalam. nak semak lagi satu hal. haih..




bukan nak mengeluh pasal kerja. kat saya memanglah nampak sikit. tapi kat orang atas yang nak peraku tu nanti jadi banyak.. sempat ke nak semak?? haiyaa.. please, considerlah sikit ye. nak duit cepat aje ek?? tapi bagi lambat². camne nak tolong??










....








jap, tadi tu luahan ke ape?? tetibe nak stress² pulak pe kejadahnye kan?? sepatutnya kenalah happy hari ni.. kan dah masyuuuuuuuuuuuuuukkkkkkkkkkkkkkkkkk.. dapat bantuan kewangan hari raya tu. yiiihaaa.. Alhamdulillah.. tu satu, lagi satu saya dah...............................................................















































LULUS EXAM BITK!! 





yahuuuuuuuuuuuuuuuu.. macam tak percaya je dapat lulus exam sebab rasanya saya jawab gitu² n banyak jawapan yang tak yakin. hihihi.. :p tapi, Alhamdulillahlah lulus jugak.. maybe ini dinamakan rezeki.. amin.. :)


tak sia²lah saya study siang malam, bincang dengan Fiza n Akmam.. dorang pun lulus jugak.. kami berTIGA dah LULUS!! :) berkat doa cik abang jugak ni. hehehehe.. lagi satu, tak sia²lah SESAT masa nak pergi dan balik exam. kihkihkih.. lawak pulak bila ingat balik.





tak fahamlah jalan kat Putrajaya, nak carik tempat exam sampai sesat².. nasib baik memang gerak awal. kalau tak mesti lambat sampai. :p time balik exam tu jumpa Fiza n Akmam kat 1 tempat, sebab nak balik sama². dorang dapat 1 tempat exam, kat UPM Serdang. saya je yang kena campak kat Putrajaya.. pastu suruh Fiza drive depan. punyalah confident dia main drive je. pastu tetibe dia berhenti kat stesen minyak. rupanya dia kata tak tau jalan balik opis. (--") sabo jelah minah ni. :p saya pun bukan tau jalan. terpaksalah saya main redah je. dorang pun follow saya dari belakang. nasib baik sampai jugak kat opis. :p




....





Alhamdulillah rezeki bulan Ramadhan.. bersyukur sangat². esok result interview N27 pulak. haaaaaaaa yang tu saya memang tak yakin akan dapat. malas nak berharap sebab saya tau memang takkan dapat pun jawatan tu. hew hew..





kejapnye Ramadhan nak habis. T_T





eh, tak tau nak buat ending ape. kbai.

No comments: