terima kasih sudi singgah.....buat susah-susah jeeeeeee....teeehehehehe..

mintak tolong klik, nak buat rumah. terima kasih.. :)

✿cayang2 rosalina✿

Friday, July 19, 2013

update blog.. update blog..

Assalamualaikum..




tak sangka. ada jugak hamba Allah yang suruh update blog. har har har.. ingatkan takde yang baca. maksud saya, kat tempat kerja ni. rupanya ada. dan memang tak sangka sangat orang yang selama ni tak bertegur sapa yang suruh update. yes, it's you!! :p tapi saya tengah malas. penat. selalu balik kerja dapat tengok pc je. momentum nak update blog takde. (--")





Alhamdulillah, dah masuk................................... tak ingat dah berapa hari puasa ni. boleh?? saya puasa je tapi tak ingat berapa hari. harap² dapat puasa penuhlah macam tahun lepas. eh, tahun lepas saya memang puasa penuh tau. maybe hormon tengah tak stabil kot masa tu. baru lepas kawen kan. ngeeeee.. tahun ni tak tau hormon dah stabil ke belum. rasanya macam sama je. hak hak. :p period cycle memang tak teratur dari sebelum kawen lagi. (--")





hm.





..........





nak taip apa lagi ni?? tetibe otak jem. layan lagu nak tak??




tetibe teringat Akmam nyanyi lagu ni sambil tangan buat gaya macam Alice tu.




tata.

No comments: