terima kasih sudi singgah.....buat susah-susah jeeeeeee....teeehehehehe..

mintak tolong klik, nak buat rumah. terima kasih.. :)

✿cayang2 rosalina✿

Wednesday, January 25, 2017

[GAMBAR] MALAM MESRA JPJ NEGERI SELANGOR , TEMA ROCKSTAR

Assalamualaikum..





yuhuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu.. ade orang baca ke tak ni?? hehehh.. ni haa.. nak tepek gambar je sebenarnya nii.. malas nak taip panjang². idea nak buat ayat tu tengah takde. kalau ada pun cerita mengarut je. kihkih..





korang tengok je lah gambar ni ek. sorry lah gambar tak clear sebab amek gambar pakai enpon cap ayam. lupa nak bawak kamera. :p ni pun ada amek gambar pakai kamera orang lain. hew hew..

















tu jeee.. nak tengok gambar lain, sila tengok kat FB JPJ Negeri Selangor. pape pun, kesimpulannya, pertandingan zumba rock, wakil admin menang persembahan terbaik. gittchewwww.. okey. dah. malas nak taip panjang². tengah malas nehhhhhhhhhh.. kbai.





XOXO


No comments: