terima kasih sudi singgah.....buat susah-susah jeeeeeee....teeehehehehe..

mintak tolong klik, nak buat rumah. terima kasih.. :)

✿cayang2 rosalina✿

Sunday, January 29, 2017

teruskan

Assalamualaikum.




okey, entry ni kena taip laju laju tahap maksimum sebab kawan i akan datang jemput i untuk ajak dating eh eh ehhh tertaip pulak em takpe abaikan dan apa yang keluar kat kepala otak ni akan terus keluar menjadi tulisan tulisan yang tak semenggah. so kalau rasa entry ni entah ape² sila salahkan kepala otak i. lol!!





actually i nak story sesuatu tapi rasa macam tak sempat nak bebel panjang² ni sebab i belum mandi. ehh, ape kena mengena dengan mandi ni?? terkantoi sudaaa.. takde bau mashemm kan?? :p





mana yang dah tahu apa yang dah jadi dengan hidup i, thank you sebab terus bagi support kat i yang lemah gemalai hatinya. lol!! kalau nak ikutkan cakap orang, hidup sorang² je lah sampai mati. abah pun faham situasi i. and abah cakap, kalau dah tiba masanya, teruskan je. abah pun pernah merasainya cuma ceritanya tak sama. terima kasih abah. sayang abah ketat ketat ketat.. :)





lagipun i masih muda. masih lagi sweet 20 [sangggaatttttt]. so i decide i nak teruskan hidup yang positif. buat apeee nak toleh² belakang lagi. yang nak hidup pun diri i sendiri. bukan orang lain yang tentukan hidup i. kan?? kesimpulannya, abaikan je lah kata² orang. maybe dia jeles tengok i lagi femes dari dia. kah!! takde kene mengena. :p yang suka cakap bukan² pasal i tu, takpe. it's okey. teruskan je cakap. i pun tak kisah. siapa hak i untuk tutup mulut orang. yang penting i takde susahkan sape². even sakit telinga, sakit mata, sakit hati, rasa tu sekejap je. insyaallah. i pun malas nak layan. orang cantik mana boleh marah². HAHA!! :p





so, kalau ada berita baik, i akan bagitau. kalau takde tu maknanye belum lagi la. siapa yang taknak hidup bahagia, kan?? everyone deserve to be happy. takkan nak suruh bersedihhhhh je. banyak lagi benda yang kena buat. just follow the flow. kadang² kalau kita merancang sangat pun belum tentu akan jadi kenyataan. pape pun, yakin saja dengan ALLAH, sebaik baik perancang. mungkin ada sebab hidup i ditakdirkan camni. bukan hidup i je, hidup uolss pun sama. kalau Allah dah kata JADI, MAKA JADILAH.





keep positive. semoga Allah kuatkan hati kita yang sentiasa berbolak balik ni. okey tu je nak story. nanti² i bebel lagi. i nak pergi bersiapppp.. kbai.




XOXO


No comments: