terima kasih sudi singgah.....buat susah-susah jeeeeeee....teeehehehehe..

mintak tolong klik, nak buat rumah. terima kasih.. :)

✿cayang2 rosalina✿

Tuesday, January 31, 2017

Mexico man

Assalamualaikum..




hai. takde ape nak bebel pun. saje nak update cerita ntah pape. yelaaahhh.. sebab tengah waktu rehat ni kan, takde keluar pergi mana² pun. so duduk je lah opis diam² dalam kesejukan. sikit lagi nak beku. hew hew.. dan kebetulan boleh pulak bukak blog. jap lagi habis rehat tak boleh bukak lettew.. ke memang nak bagi i update blog?? lol!! :p. nak bukak facebook kat pc ni memang tak dapek lerr.. kalau nak, kena bukak kat enpon. tapi kat opis bahagian lain tu boleh je bukak facebook, youtube, and bla bla bla.. eh eh ehhh. terbagitahu plakssssssssssssssssssssssssssssssssss.. [tutupmulut]




tetibe buat tajuk Mexico man, tapi bebel ntah ape². HAHA!! okey okey okeyyyyy nak cerita la niii.. sebenarnya ade cerita di sebalik nama Mexico man tu ha.. :p gelaran untuk kawan i. sebab aritu dia tunjuk dia punya muscle ada bintik² macam orang kat America Latin tu. dia cakap kat badan dia ada bintik² camtu pastu i tanya dia, pergi berjemur ke ape tu?? pastu dia cakap, taklah. memang orang Mexico so memang dah ada dari kecik. lol!! sabar je lah. nak sangat ke jadi orang Mexico. kecek kelate tapi nak jadi orang Mexico. Mexico sangatttttt.. :p




i layankan je dia cakap. dia nak jadi Mexico ke, Jepun ke, Korea ke, tak kisahlah. asalkan dia sayang i. EHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHH?? :p [nyorok bawah meja]. tetibe nak saiyang saiyanggg pulak kann..





haa tu lah ceritanya. dah. i tak tahu nak bebel ape lagi ni. dah nak pukul 2. sebelum kena block, better i stop sini. nanti² i sambung bebel lagi. bai.




XOXO ♥

No comments: