terima kasih sudi singgah.....buat susah-susah jeeeeeee....teeehehehehe..

mintak tolong klik, nak buat rumah. terima kasih.. :)

✿cayang2 rosalina✿

Monday, January 9, 2017

Thank you Zalora :)

Assalamualaikum..




hai. rindu kat i tak?? uihhh tetibe nak ber i i i i i i i plakkkssss.. sesekali nak tukar gelaran untuk diri sendiri khennnn.. ape salahnye?? ye dok?? actually dah lama nak buat entry ni. tapi asyik malasssssssss je nak menaip. kahkah. macam tak biasa plekkkkk.. sape tak kenal Rosalina?? manusia paling pemalas. LOL!!




haaa ni nak cite.. aritu kan i ada buat review pasal produk Zalora kannn.. alaa.. yang ni haaa.. [SINI] . tu pun sebab dapat email dari pihak Zalora mintak i buat review. Alhamdulillah. first time buat review untuk Zalora even lambat gila i bagi response kat dia orang. almaklumlah. busy. [cliche] nasib baik dia orang still lagi nak terima. kalau tak, terbanglah voucher/coupon free tu. hew hew..





lepas dia orang dah puas hati dengan review yang i buat tu, [banyak kali kena reject. before publish, dia orang akan check dulu] dia orang pun bagi i voucher/coupon, and kena redeem before 31 Disember 2016. biasalah i ni kan?? dah nama pemalas, asyik delay delay delay pastu bila dah dekat due date baru teringat pasal voucher/coupon dari Zalora tu. rugi lah kalau i tak redeem. nanti sia² lah usaha i yang telah memerah segala keringat untuk membuat review berkenaan Zalora ittewww.. puii ayat nak skema. LOL!! so, i pun terus bukak website Zalora laju laju and terus redeem barang yang i nak.




bila i dah pilih barang pastu bila masukkan no voucher/coupon tetibe kena reject pulakkkk.. why why whyyyy??!! huwaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa.. #nangissejutakali . ingatkan dah tak boleh redeem. rupanya bila i baca balik T&C untuk voucher/coupon tu, i tak boleh redeem barang yang memang dah ada discount. hampagass betul. penat i mencarik barang kesukaan i. last² tak dapat nak redeem. haihh.. ehh salah i sendiri kan sebab tak baca T&C dulu kahkah.. kbai. [tutupmukagunabantal] lastly i scroll²la lagi website Zalora tu sampai dah tengah malam nak tido pun mengadap website Zalora. rasa macam nak semua. ehh tamak nauuu kau ni Rosalina oii.




scroll scroll scroll and finally, yeahhh!! mata i terpana melihat sosok tubuh..err.. nope. tak sesuai ayat tu. terpana melihat kekiutan beg tangan itteww.. yes!! tu lah dia. hihi.. akhirnya i dapat redeem jugak dari voucher/coupon tu.





and hasilnya, tadaaaaaaaaa..







bolehlah ekk.. daripada takde. nasib baik sempat redeem. kalau tak, nangis tak berlagulah nanti.. tatap sejuta kali pun belum tentu dapat redeem kalau dah expired. haaa.. gittchewww..




oh, lagi satu. actually, i minat dengan beg lain. disebabkan tak dapat nak redeem beg tu, sebab beg tu memang dah ada discount, so, i balas dendam. lastly i beli sendiri je. HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA.. nampak macam membazir ekk.. yelah, sampai 2 beg. pastu kena bebel ngan seseorang. kahkah!! tapi sebab dah berkenan sangat sampai nak nangis kalau tak dapat beli, so, dengan kedegilan i ni, i beli jugak. :p




haaaa.. kalau nak tahu, camtulah perangai i. selagi tak dapat, selagi tu i akan usaha jugak sampai dapat. tak kisahlah cepat atau lambat. tapi kalau dah lama sangat, lama² tak pandang pun. lama² dah lupa dah ape yang i nak tu. kuikuii..




begitulah alkisahnya antara i dengan Zalora. maybe lepas ni nak shopping lain pulak kat Zalora kot?? nampak tak kerambangan mata i ni haaa?? kikikiki.. okeylah uols. tu je nak story mory pasal Zalora. kot la kan ade produk lain pulak yang nak mintak i buat review. untung² dapat voucher/coupon free lagi. hehe.. okey, goodnight!!




XOXO



No comments: