terima kasih sudi singgah.....buat susah-susah jeeeeeee....teeehehehehe..

mintak tolong klik, nak buat rumah. terima kasih.. :)

✿cayang2 rosalina✿

Wednesday, February 22, 2017

hmm

Assalamualaikum..




hai. rindu i tak?? ehh ade ke?? ohh, okey. takde yang rindu pun. ke uols rindu nak baca bebelan i?? tak rindu jugak?? okey, takpe. [tutup muka dengan bantal laju laju]. tak kisah lah rindu ke tak. sebab i tahu mesti ada jugak yang baca ape yang i update kat blog ni. kuikui.. it's okey. kalau taknak bagi orang baca baik tak payah update. kaaaannnnnnnnnnnnnn?? :p i update pun untuk bagi i ingat sendiri ape yang i dah buat sepanjang tahun ni. kan i ni pelupa. kadang² benda baru beberapa saat nak cakap, tup² terus lupa apa nak cakap. adoii.. adakah ini faktor usia?? i taknak masuk angka 3 tu boleh tak?? sobss.. T_T





hm, i pun tak tahu nak update ape. nak bebel ape pun tak tahu ni. hahahaha.. aritu ingat nak update masa balik Kelantan, ehh balik?? kuikuii sejak bila asal dari sana?? :p nak update cerita masa kat Kelantan pun mane ntah gambar tu semua. HAHA!! adakah sudah terdelete?? sebenarnya malas nak scroll² kat enpon ni ade ke takde. dah banyak sangat gambar sampai full memory. i kan pemalas. tak kan lah tak tahu. hm.





takpelah, i update je lah masa i pergi kampung boipren i tu. eh eh ehhh tetibe ada boipren. camne boleh ada boipren?? nantilah cerita. jangan tamak. baca dulu cerita pasal ni dulu. cubit kang. okey, sambung cerita. aritu ikut dia balik, sebab nak rasa suasana kat sana. kuikui.. i kan tak pernah jejak kaki ke sana. so bila dah sampai sana tu, seronok jugak lah. dapat kenal ngan family dia, pastu.. feel dia lain. tak macam kat sini. serabut kepala otak ni haa.. hew hew.. pergi sana tenang je hati. pastu dapat jalan² pergi Thailand. ecececeee bunyik macam obersiii sangat padahal jiran sebelah je haaa.. nasib baik bawak passport. :p dia ajak pergi Tak Bai ngan Sungai Golok.





mula² pergi Tak Bai. pergi sana pun bukan nak shopping. saja nak rasa suasana kat sana je. tapi kan, rasa macam batak pulak sebab jumpa biri² merayap tepi jalan siap masuk dalam kedai lagi koooo.. hahaaa.. selalu kat sini nampak kucing je banyak. boleh lah share² ayam goreng. ni ada biri² nak share ape?? biri² tu yang share "black pearl" ada lah. merata² ada. :p bukan biri² je ada. kambing pun ada jugak. dorang kat situ suka bela kambing agaknya. (--")




esoknya baru pergi Sungai Golok. tu pun takde shopping apa². pergi sana jalan² pastu carik makan. tak tahu nak shopping apa. tujuan pergi sana pun bukan nak shopping. :p so, cuci² mata je lahhh.. tapi, nak cuci mata ape pun tak tahu. sebab sampai sana kedai belum bukak!! HAHAHAHAHAHA!! kat sana kan lewat sejammm.. hm, kesudahannya keluar balik, cuci mata kat Rantau Panjang. LOL!!













ehhh gambar bersepah. malas nak susun². bukan masuk exam pun sampai nak susun gambar. uols tengok je lah gamba² itteww.. tu pun kalau nak tengok. kalau taknak tengok takpe. tak dapat hadiah pun. :p



first time makan sotong sumbat ni. umi boipren i yang masak. nyam nyammm.. sangat sedappp.. tetibe rasa macam nak lagi sebab aritu makan seketul je. huwaaaaaaaa.. tulah, aritu belagak sangat. jual mahal konon. tadi tengah edit gambar ni dah terliur. post gambar ni lagi lah menjejessss.. sobss..





ehhh dah lah. tu je nak cite. lain kali cite lagi ehh.. sebab dah pukul 2. nak sambung buat kerja. tata. jangan rindu i tau. kbai.




XOXO


No comments: