terima kasih sudi singgah.....buat susah-susah jeeeeeee....teeehehehehe..

mintak tolong klik, nak buat rumah. terima kasih.. :)

✿cayang2 rosalina✿

Wednesday, February 1, 2017

stress :'(

Assalamualaikum..





hai. salam 1 Februari. salam minyak naik. dan salam naik minyak. :p dah pukul 1 pagi tapi mata ni taknak lelap pulak. padahal tadi punyalah mengantuk gila. haihhh.. takpelah. lepas update entry ni, nanti i pergi tido. esok kerja. kalau cuti kan syok. boleh membongkang je kat atas katil. HAHA!! ehh tahunya asyik nak cuti je kannn.. kerja main². patutlah gaji cepat habis, sebab tak berkat. [sobs]  T_T





sebenarnya i tengah fikir macam² sebab tu tak boleh nak lelap mata. banyak sangat benda nak kena settle kan. nak cerita kat sini, memang tak sesuai. rumit. serabut. rasa macam nak nangis je. tapi tadi i dah nangis dah. [kantoi] . yelahhh, sebab terlampau stress. T_T . dengan menangis je lah dapat legakan sikit serabut kat kepala otak ni. hmm.. bolehlahhh.. daripada terpendam lama². [muka redhoooooo].





cepatlah settle semua² tu. kepala otak i ni dah penat sangat nak fikir. T_T . sebelum ni i sabar sabar sabar. tapi sampai satu tahap tu memang dah tak boleh nak sabar dah. nak cerita kat orang, belum tentu orang dapat tolong. mengadu kat Allah je lah. Allah je yang tahu semua yang tersirat dan tersurat. uolsss just doakan i kuat. tu je. lagipun bukan semua benda yang i boleh share kat sini. kalau i cerita kat sini nanti ade orang yang tepuk tangan sebab dapat tahu i tengah susah. so, better tak payah cerita. hew hew.. ha, lagi satu, nanti ada pulak hamba Allah yang sound i. kuikuii.. :p





eh, i bukan nak tuduh sape² tau. i just cakap je. yelahh, i bukan tahu pun sape yang tak suka i, sape yang suka i, sape yang dengki ngan i, sape yang saiyangggggggg i. ehhh?! over nau nau nak saiyanggg saiyanggg puii. :p tak kisahlah ape orang nak buat kat i. nak cerita yang buruk² ke, nak mengumpat ke, terpulang. i taknak tahu. cuma nak cakap terima kasih je sebab bagi pahala kat i. HAHA!! [tetibe sangat]




harap sangat semua plan tahun ni dapat settle dengan jayanya. harap i tabah menghadapi dugaan dan cabaran tahun 2017. harap i jadi seorang yang kuat dan gagah. harap i.... emm.. ape lagi ek?? ehh!! dahlah. malas nak fikir ayat sambungan. mata dah mengantuk. mahu tidurrrrrrrr.. ada masa nanti i bebel lagi. goodnight!! bai. [mata separuh]





XOXO


No comments: