terima kasih sudi singgah.....buat susah-susah jeeeeeee....teeehehehehe..

mintak tolong klik, nak buat rumah. terima kasih.. :)

✿cayang2 rosalina✿

Wednesday, February 8, 2017

takpe

Assalamualaikum..




hai. selamat hari Rabu. hari ni i cuti. cuti bukan sebab nak bersuka ria tauuu.. ni semua sebab nak settlekan hal rumah. pasal ni lah yang buat i jadi stress sampai nangis nangis dok fikir camne nak settlekan. nasib baik ehem ehem i sudi temankan i kejap even dia kena kerja!! terima kasih awaaaaaaaaaaaaakkk. sayang ketat ketat.. eh eh ehhhh.. [gedik]. dia temankan sebab dia pun terikut jadi stress. hew hew.. sorry sangat sangat sangat sangatttt sebab selalu menyusahkan awak. iols malu hokeyyyyy.. #tutupmukalajulaju





sekarang dah lega sikit sebab dah tahu apa nak buat untuk next step. apa² hal pun kena tunggu keputusan dari developer. so, tunggu je lah. lepas tu baru boleh decide nak proceed atau cancel.





pastu kan, ni saje je lah nak menyelit cerita lain. sebenarnya bukanlah nak marah pun. cuma terkilan je sebab terkena kat diri sendiri. bukan ape sangat pun. cumaaaa.. emmm.. nak tahu je. kenapa mesti nak cerita pasal i belakang²?? kenapa tak nak tanya i directly?? i takde marah la.. i pun tak makan orang. i masih waras lagi. belum lagi ada rasa nak jadi kanibal atau zombie. daripada uols bercerita benda yang tak tahu sangat kesahihannya tu, baik uols bawak i keluar g makan². dapat jugak pahala sebab belanja makan. haaa gitteww.. ni takde. cerita kat group. i tak tahu lah apa yang uols cerita tu tapi i tahu uols bercerita pasal i. maybe sebab ni hal peribadi i kan?? so uols segan nak tanya. takpelah. benda tu pun dah tak jadi peribadi since i dah bagitahu kat entry lepas. maybe uols pun dah dapat jawapan. so, clear tak??






hm. takpelah. benda nak jadi. i memang tak marah. cuma.. kalau ada cerita lain yang keluar tu tak tahu lah kan?? okeylah. tu je nak story. pape hal sekarang tunggu result untuk rumah pulak. dah. sambung cerita lain kat next entry. bai.





XOXO


No comments: