terima kasih sudi singgah.....buat susah-susah jeeeeeee....teeehehehehe..

mintak tolong klik, nak buat rumah. terima kasih.. :)

✿cayang2 rosalina✿

Monday, June 28, 2010

alahaaaii...tag..tag..tag..

adek ku yang manis, fieqa.. 
terima kasih ye..
sebab......
kamu telah tag akak dengan jayanya..
huahuahua..

 okey2..
akak akan berusaha untuk menjawab tag kamu ni..
ermm..

1. Apakah nama blog anda dan kenapa anda memilih name itu ?
...misz rossa's blog...
nak tau sebab ke weh??
adeehhh..
sebabnye..
dulu sebelum aku keje ngan gomen ni,
aku keje jadi manager KFC..
kalau kat KFC,staff2 panggil manager pompuan "miss"..
so aku tepek la nama miss tuh..
haa..rossa plak..
gelaran aku kat tempat keje ni..
dulu aku pnye nama blog lain..
pe jadah tah..
aku pun dah lupe..
kekekeke.
sangat cepat lupa la aku nih..
adakah ini tanda2......?
oh NO!!! 

2. Apakah link blog anda sekarang dan bagaimana boleh timbul idea untuk menamakannya seperti itu ?
idea cmne bleh jadi cmtu?
entah la..
tapi kan,ble sebut lama2..
macam sedap plak nama blog aku ni..
kahkahkahkah..
perasan..
lempang kang..

3. Apakah method dalam penulisan anda ?
ape yang aku rasa nak citer,aku citer la..
kebanyakannya aku story mende yang berkaitan ngan hidup aku..
blog aku kan..
tak de mende aku nak citer pasal orang lain..
kecuali kalau aku nak kutuk2 orang or sumpah seranah orang tu..
HARHARHARHAR.. 

4. Pernah terasa nak hapuskan blog anda ? Sebabnya ?
rasa nak hapuskan??
kalau aku hapuskan,
buat penat aku je la aku menaip2 dulu..
aparaaa...

5. Pernah tak ahli keluarga anda membaca blog anda dan ape kata mereka ?
pernah kot..
adik2 aku kan suka menyebok..
hahahahaha..

6. Apa perasaan anda apabile orang lain mengatakan bahawa anda punya blog ini buruk sedangkan masih ada yang mengatakan blog anda chantek ?
sape yang cakap blog aku buruk tu
aku bagi makan seliper..

7. Bilakah anda mempunyai blog ?
alamak..
bab nak ingat2 tarikh ni aku fel la..
terpaksa la tengok kat dashboard..
haa...da dapat..29.09.2009
mase tu aku suka gne tulisan warna2..
lama2 menyampah plak..
wat sakit mata je..

8. Siapakah orang pertama yang mengetahui anda mempunyai blog ?
entah..tak ingat langsung la..huu..
kelalen..
lufa..ana sudah lufa..
ada faham...

9. Apa perasaan anda apabila orang asyik mengatakan tentang blog anda di sekolah ?
sekolah??aku masih sekolah ke??
ohhh...tidakkk...
tak de sape nak peduli pasal blog aku lah!!
hoho..

10. 10 orang seterusnya untuk di-tag .
lya

dah cukup 10..
tu kalau dorang tak jawab,tak tau la aku..
hohoho..

psst : wahai kau orang yang kene tag,better copy mende jadah ni dari SINI..hoho..
sori ye chuck..ai tumpang yu je..hehe..


3 comments:

aLy said...

cet
tag i lagi ye u
:p




i nak kumpul je tag nih bley?





lalalalalala~

Epul Azimi said...

suka buat tag tapi lebih suka buat tag yg simple camni,btw thanks for the tag,nanti i buat ye...:)

Epul Azimi said...

suka buat tag tapi lebih suka buat tag yg simple camni,btw thanks for the tag,nanti i buat ye...:)