terima kasih sudi singgah.....buat susah-susah jeeeeeee....teeehehehehe..

mintak tolong klik, nak buat rumah. terima kasih.. :)

✿cayang2 rosalina✿

Thursday, June 24, 2010

contest mata menawan..

uwalaaa..
ape yang aku nak buat ni pun aku tak tahu la..
betul ke aku nak join kontes nih?
HAHAHAHA..
lawak je weh..
aku tak pernah nak join mane2 kontes..
tapi bile adekku yang chommel ni, -fieqa- mintak aku join..
rasa macam berminat la plak..
ngeehehehehe...
tenkiu adek..
jasamu di kenang..
hehe..
nanti akak bagi gula2 kapas nak??
huahuahuahua..

hissyhhh...
perlu ke aku join kontes ni weh?
mata aku bukan menawan pun..
adeehhh..
tapi hadiah dier best gak..
aku xkira!!
aku nak lense tu jugak!!
HARHARHAR...

kalau kau orang nak join..
join lah..
jangan segan2..jangan malu2..
tiru macam aku ni ha..
memang takde ke"malu"an..
oopppsss!!
hakhakhak...

okey..
proses seterusnya..
waachaaaa!!!

*********************************************************

syarat-syarat penyertaan :)


1. wajib menjadi follower blog fatencumyl.blogspot.com
 
2. pastikan gambar anda seorang sahaja (kalau ada gambar orang lain tak bole)
 
3. pastikan 1 gambar je taw..
 
4. pastikan nampak mata anda ye. tak kesah la gambar tu edit ke tak janji nampak mata (nama pun contest mata menawan kan)
 
5. letakkan banner contest di atas kat sidebar blog korang :)
 
6. sediakan 1 entri khas tentang contest ni dan tag kawan anda minimum 2 orang.maximum suka hati.
 
7.contest ini berakhir pada 31 julai 2010.
 
8. selepas dah join contest ni tinggalkan link anda di ruangan komen entri contest mata menawan ni.serta link referral anda :)

***********************************************************
 
gambar mane plak aku nak tepek ni weh??
adehhh...
aku letak gamba ni la..
ni je gambar yang paling terbaru..
huhu..
jangan tenung lama2..
nanti kau orang cair..
HAHAHAHAHA...

 
 
lantak la situ..
aku tak heran pun pe kau orang nak cakap..
mata aku besau ke..bulat ke..terjojol ke..
yang penting aku nak lense tu!!!
arrgghhh!!
lense!!lense!!
hahahaha..
gilak sekejap..
 
okey2..
aku malas nak bebel panjang2..
sape nak join,jom..
kalau tak paham ngan pe yang aku terangkan
tengok kat SINI
 huhu..
 
lastly,aku nak tag...sape ye??
haa..
 

9 comments:

aLy said...

ahh pantang aku la nak join kontes yang nak kena jadik follower pastuh kena tepek muka sendirik

whoa!!!
not my taste~
olalalalala~

tak pe ar
nanti2 aku buat gak entri pasal mata menawan speshel untuk tak hampakan ko eh ros

btw, kem salam kat suare bf ko yg menawan gak tuh

harharharharhar

✿....rossa alina....✿ said...

hoho..it's up to u darl..nak join,jom..huhu..

hahaha..pe plak suara dier weh..wakakaka..pakwe aku tu suara xsedap..bek jgn kem salam..KAHKAHKAHKAH~~

miss fieqa said...

yeyeah kakak da join ! hee :)
thanks sis ! cantekk :D

cik pingu said...

gud luck!



lya, buat je la..banyak songeh r ko ni.. hahaha

✿....rossa alina....✿ said...

fieqa comel:

demi kamu..akak buat dek..kekekeke...



cik pingu:

bru tau ke?lya mmg byk songeh..citt...poooodah!!hahahahaha~~

aLy said...

ahha!

aku bau nada tak puas hati nih

hait sabariah-pingu apesal komplot dgn ros nih

✿....rossa alina....✿ said...

hahahaha...jgn la marah cyg..kihkihkihkih~~~

miss fieqa said...

ehehehe.. demi adek..?
sukenyer.. sukenyer.. hakhak :DD

✿ ..natakafisha.. ✿ said...

alin... malu arr... mata aku dah la sepet.. huhuu.. guna mata tunang aku bley x.. baru tergugat iman depa sume nnty.. wahhahah