terima kasih sudi singgah.....buat susah-susah jeeeeeee....teeehehehehe..

mintak tolong klik, nak buat rumah. terima kasih.. :)

✿cayang2 rosalina✿

Monday, February 7, 2011

minggu yang penat!

waaaaaa...serius minggu ni adalah minggu yang memenatkan..walawehhh..orang lain raya cina dok rilek2 je kat umah kot??err..ye ke rilek kat umah..ahhh..kau orang tu buat tahi bijih je..muahahaha..

ape kene ngan aku ni buang tebiat pepagi buta ni update blog..kan??padahal esok isnin..ek eleh..ape ade hal..esok aku cutiiiiiiii!!!! HARHARHAR...jangan jeles ye..aku nak balas dendam..sebab aritu akak2 ngan kawan2 kat opis tu dah cuti lame..aku pun nak cuti jugak..hihihi..

takpe la..aku suka cuti time orang tak cuti..ngaaahahahaha..sebab kedai semua bukak mase ni..kalau cuti mase aritu pun,susah..kedai banyak tutup..hahaha..sungguh bijak kepala otak ku ini..kihkihkih..

sok nak tido puas2 la..hihihi..boleh ke nak tido je manjang??kalau nak kene sebat ngan mak aku,cubelah kalau berani kan??kompem takde nyenyak tido aku..sepanjang mase je kena gegar pintu..hahaha..lagi2 abah aku tu..suke gegar pintu aku..seb bek tak roboh..

aritu cuti raya cina yang pertama,sempat pulak pergi jalan2 ngan cik abang kat TELUK KEMANG..hahaha..balik hari tuuu..memang letih yang amat!!pergi,aku yang drive..balik,aku drive sekerat jalan,pastu tak larat, mintak cik abang drive pulak..hehehehe..

ohh!!kat sana aku takde snap gambar k..sebab barang berharga simpan siap2..yela,pergi pun berdua je kan??kalau pape jadi ke,ade yang hilang ke,haaa..naya je..baik cegah sebelum terkena..hihihi..

balik je dari teluk kemang tu,terus kedebammmm tido krooihh kroihh atas katil yang empuk..wahhh!!sampai tak hengat dunia aku tido..tapi sebelum tido,dah mandi dulu k..takkan la tak mandi kan??tak pasal2 kang tetiba sok pagi badan aku jadi ikan duyung..ngaahahahaha..

haaa...tu baru teluk kemang..belum lagi kenduri kawen kawan aku..pastu kawan aku tunang pulak..ni mase hari sabtu tu la..kalau tak,lepas tu nak pergi umah cousin aku..tapi aku memang tak larat giler dah so aku surrender awal2..mak aku dah bebel2 dah kat aku tapi apakandaya..badan aku tak larat sangat!sorry mak..sebab tak follow aritu..huhuhu..

pastu siang tadi pergi anta adik aku yang lelaki tu balik UPM..seb bek adik aku,nani yang drive..kalau aku yang drive kompem masuk kebun..balik tu aku tak boleh tahan,aku bantai tido dalam kereta..hahahaha..padan muka kau nani,termangu sorang2..kahkahkah..

okey,disebabkan tido yang sekejap tu,aku jadi tak boleh tido pulak malam ni..haihh..epe ke hey nye la sampai tak boleh tido..padahal kejap je kot aku tido??entah..kepala dah biol kot??lantak la situ..yang penting aku tak gila k..

err..tetibe aku dengar bunyik something kat luar rumah..ohh!!kucing gaduh rupenye..syuuhh!!syuuhh!!g gaduh jauh2 lah..apesal aku rase lain macam ni weh??hagagaga..aku rasa,better aku try tido sekarang kan??eee..seram la pulak sorang2 je belum tido..isyh..okeylah,tata u olls..zzz...kroih..kroih..

-end-

*notakecik : entry ni memang takde gambar..malas aku nak upload..hahahaha...bye!

2 comments:

CGG said...

waa..
kamu gi teluk kemang?
beshhhhh3

padle said...

hehe..sblm tdo,bace doa dl x?