terima kasih sudi singgah.....buat susah-susah jeeeeeee....teeehehehehe..

mintak tolong klik, nak buat rumah. terima kasih.. :)

✿cayang2 rosalina✿

Monday, January 31, 2011

kenapa aku rasa kau layan aku lain macam??

err..sorry guys..tetiba rase nak update entry lagi plakssss...hikhikhik *ketawagediks!

pelik ke ngan tajuk entry aku tu??tak pelik kan??biase2 je kan??hahahaha..saje tanye..takde maksud pape pun..ngaahahaha..cehh!!padahal memang ada maksud weyh!!

okey,straight to the point,memang aku nak tujukan soalan tu kat someone..tapi..errr...aku rasa better tak payah la...biar aku reveal kat sini je..boleh tak??biar semua orang terasa..HAHAHAHAHAHAAA...

kenapa aku nak reveal kat sini??sebab aku nak luahkan kat sini la dol..takkan nak main masak2 plak kan??haihh..maybe aku rasa selesa kot..aku minta maaf awal2 kalau ade yang terase..entry ni bukan ditujukan pada kamu wahai bloggers2 sekalian...entry ni takde kaitan langsung ngan blogger..tapi...hmmm..pasal someone ni ha..siapa??adik aku..

yeap!adik aku..err..bukan adik kandung..tapi adik aku..kenapa adik aku??sebab aku layan dia macam adik2 aku la lebih kurang..yela,dia memang umur bawah aku je kan mestilah adik..takde lah beza banyak sangat pun umur dia tapi aku anggap dia adik..lelaki ke pompuan??haaa...yang tu rahsia..

aku bukan nak mengaibkan dia ke ape..cuma aku rase pelik dengan cara layanan dia tu..entah kenapa aku rasa macam dia TAK SUKA dengan aku..dah dia layan aku lain macam je mestilah aku perasan kan??cuba kalau kau orang di layan macam nak taknak je,haaa mesti kau orang pun rasa macam ape yang aku rasa kan??betul tak??

haaa aku ada jugak saje buat bodo malas nak layan mende2 remeh ni tapi aku makin rasa tak selesa pulak dengan cara layanan dia tu..err..okey,aku tau aku ni bukan artis apatah lagi tuan puteri yang kena dilayan dengan baik2..tapi mana rasa hormat dia kat aku ye??

ohh!!okey,aku memang tak harap pun dia hormat aku..tapi sekurang2nya layan lah aku macam dia layan kawan2 dia..aku tak kisah beb..aku tak suka orang yang aku dah anggap macam family tiba2 layan aku macam aku ni alien yang ada mata empat..ohh please...

aku memang terasa sangat2 dengan ape yang dia dah buat..ahhh ni semua berpunca dari facebook!!*facebook lagi..  =_="

biasala kan,kalau komen2 kat wall orang..aku saje nak menyemakkan sikit dinding yang masih suci murni tu..tu la jari tengah gatal2 nak komen2 kan??peramah sangat aku ni ha..miaahahaha.. *perasan jap.. tapi aku rase aku takde la menyakitkan hati sape2 sejak akhir2 ni..insyaALLAH takde..kalau ada,wallahua'lam la kan..

tapi bila aku tanye pape or komen yang berbentuk pertanyaan,mesti dia tak jawab..sedih weyh!!padahal memang aku nak tanye dia soalan tu..dia langsung tak jawab..aku memang terkilan sangat2..mase aku tengah menaip ni pun aku tengah menahan kesedihan..tak mo ler nangis2 kat opis..malu den!

kadang2 bila aku try chat ngan dia,dier terus offline..okey fine..dah tau dah..memang dia taknak chat ngan aku..takpe..aku faham dah..sebab dia memang tak suka aku kan??ye..okey..aku cuba terima ketidaksukaan dia tu..

even dia layan aku camtu pun,aku cuba taknak bagi dia perasan yang aku terasa dengan sikap dia..kadang2 aku rasa macam dah malas nak tolong dia..isyhh..okey,aku taknak ungkit pasal tolong2 tu..tu abaikan sebab niat aku memang ikhlas kat situ..

aku tak mintak lebih pun..aku cuma nak dia layan aku macam dia layan orang lain..tapi maybe memang cara dia macamtu kan?? *cuba sedapkan hati sendiri..

"takpelah..aku akan ignore je ape yang kau buat..pasni kalau kau susah,please..jangan mintak tolong aku boleh tak??sebab aku taknak mengungkit.." *macam kau dengar je kan?? T_T

dahlah..biarlah aku dengan hati aku yang tengah berdukalara ni..tapi kalau kau baca blog aku,aku harap kau tahu yang aku memang tujukan untuk kau..

dah pukul 5..aku stop sini dulu..okebai.. T_T

*notakecik : tetibe nak tacing2 plak petang ni..geli..dalam hati ada taman..uwekkss!!

5 comments:

✿ y.a.n.i.e budak G.E.B.U ✿ said...

bila dah luahkan kat belog nih...rasa lega tak?

hehehe...sabor dik ye....

insyaAllah nanti dia kan menghargai kamoo...amin

♥WEIYDAWEINGWAFFA♥ said...

biarkan jer...kalo nanti dia dah rasa bersalah buat ko camtu dia sendiri yg akan dtg minta maaf...


jom join colourful contest saya..klik link ini

Ct Arina said...

salam dear. tq sudi singgah blog rina ~_^

hiro said...

keh2..

nona hidayah said...

maybe budak tu rabun kot. hehehe