terima kasih sudi singgah.....buat susah-susah jeeeeeee....teeehehehehe..

mintak tolong klik, nak buat rumah. terima kasih.. :)

✿cayang2 rosalina✿

Wednesday, May 11, 2011

meoww meoww.. :)

aku dapat rasa semua dah kembali tenang..ALHAMDULILLAH..hope perempuan tu dah takde nak menggila lagi..kalau dia menggila lagi,aku nak panggil ambulans hospital bahagia untuk dia..kekekeke..opsss!!terlebih plak..sorryyyyyy...

eh,kucing betina aku tu dah beranak!!weee...ade dapat lagi 3 ekor..putih,hitam,ngan oren..comel-comelnyeeee...geram sangat!!mesti bulu anak2 kucing tu pun kembang2 jugak macam yang ada sekarang ni..heee... 

aku tak snap pun gambar anak2 kucing tu..orang kate tak elok ek kalau masih baby lagi amek gamba sebab nanti sakit2..yekeeeeeeeeeeee??aku pun tak tahu..hahaha..

aku harap sangat kucing2 tu semua sihat2 je..taknak lah ada yang sakit2..biasanya kucing sakit masa kecik2 ni..kalau tak jaga,jangka hayat anak kucing tu tak lama..

cuma aku geram ngan ibu kucing tu..suka sangat pindah2 tempat..pastu pandai pulak pilih port baikkk...dia letak anak2 dia kat sofa..wah3..ingat anak2 kau pangkat diraja??tapi mak ngan abah aku tak bising pulak..aikk??mak abah aku dah jadi penyayang kat kucing??hehhh.. ~_~"

kucing ni suka sangat gigit kaki orang..
tak kisah la yang penting orang dalam rumah ni takde alahan kat kucing..semua sayang kucing..hehehe..

si bulu kembang..
ishhh...kipas kat bilik ni kuat sangat sampai buat mata aku jadi pedih..alaaa tiba2 rasa mengantuk pulakkk...hahaha..saje je aku kan bagi alasan macam2..nak tido tu tido je la..lempang lajulaju kang!

oke nite!!

-end-


*notakecik : mengada nak update blog jugak,hamek kauuuu entry ciput je..selamat tidurrrr... :)

3 comments:

Encik Psychopath said...

comel kucing tu.

nursyuhaida said...

ye ker ambik gmbar baby kucing ,nnti dia sakit?
kau memandai je kan?hahahaha.

eh,bg sini lah kucing ko kaler putih tu.mcm comel je kaler die.haha.

Aimi dan Pakcik Hashim said...

haha
jangan berak merata sudah