terima kasih sudi singgah.....buat susah-susah jeeeeeee....teeehehehehe..

mintak tolong klik, nak buat rumah. terima kasih.. :)

✿cayang2 rosalina✿

Saturday, May 21, 2011

model iklan ubat gigi yang kebabooommmm...

apesal tenung gambar aku camtu??tau la aku comel kan??kan??kan??kan??baik ngaku cepat!!

aritu ade perhimpunan bulanan kat tempat keje aku dan dia orang buat tajuk SENYUM so kena la amek gamba senyum2 nihh...

tak pasal2 disebabkan gambar tu aku dapat gelaran model iklan gigi kat INTAN..tau tak??aku malu gila time tu sampai rasa nak nyorok bawah kerusi je..

walawehhh bayangkan bukan aku sorang je yang tengok gambar tu..semua staff ngan bos2 kot..sebab dia orang buat slide show..uwaaa.. T_T #nangislajulaju

actually aku tak ready lagi masa orang tu nak snap gambar tapi da tersnap nak buat camne kan..aku terkejut gak tiba2 gambar aku jadi camtu..yakksss...nampak gusi..nampak gigi..seb bek gigi putih dan cantikkkk...

ehh2 aku tak marah pun dia orang letak gambar tu..hihihi..BETULLLLL!!!aku tak marah..pe salahnye jadi pemes sekejap..kahkah..

pasni kalau nak cari model ubat gigi meh la datang cari aku ye??gigi aku memang cantik..#ketawagulingguling

tu je..tata..

-end-

*notakecik : malasnya nak kuar beli tiket bas.. T_T

5 comments:

sLeepIng beuty said...

iye mmg comel sgt :) heheee

yusuf mujahidin ™ said...

:)

Aimi dan Pakcik Hashim said...

owh. ko keje kat INTAN
PTD ler ni kan

✿....rossa alina....✿ said...

sLeepIng beuty : TQ2..hahaha nampak sgt puji terpaksa khennn?? ;p

yusuf mujahidin ™ : ^_^

Aimi dan Pakcik Hashim : mne de PTD..hehehe PT kew je la..xlayak pun nak PTD..huishh.. ;p

h A n Y S said...

ha'ah la..gamba btol2 boleh buat iklan gigii~ siyesss~ haha~ tp comel~ XD