terima kasih sudi singgah.....buat susah-susah jeeeeeee....teeehehehehe..

mintak tolong klik, nak buat rumah. terima kasih.. :)

✿cayang2 rosalina✿

Monday, May 2, 2011

tengok wayang cerita THOR!!

tiga hari berturut-turut aku keluar dating ngan tunang aku..hahahaha..sampai mak aku tanye,"tak bosan ke hari2 jumpe??" ibu dia pun tanye soalan yang sama kat cik abang..orang lain kalau jumpa hari2 maybe bosan kot..tapi bagi kitaorang takde pulak bosan..sebab kitaorang memang suka buat sesuatu yang baru..kalau boleh,takde lah buat menda yang sama je tiap kali jumpe..

okey,disebabkan dah lebih 2bulan tak tengok wayang,so,kitaorang buat keputusan nak tengok wayang..kalau tak,cik abang nak tengok minggu depan..tapi aku rase macam malas pulak nak tunggu minggu depan..lame sangat nak tunggu tuuuu..so,tengok je la wayang hari ni [01.05.2011]..

banyak cerita best kat wayang..cik abang pulak ajak tengok cerita THOR..aku tak kisah pun tengok cerita pape..asalkan bukan cerita mengarut2 macam cerita hantu2 ke,seram2 ke,tu paling aku menyampah..membazir duit je tengok cerita2 camtu..hahahaha..

THOR movie poster
okey,cerita ni memang sangat2 super duper BEST!!memang takkan menyesal kalau tengok cerita ni..ada jugak kelakar2 sikit..tapi kalau kau orang tengok,mesti tak puas..rasa macam nak tengok lagi je..cuma aku tak puas hati sebab yang jahat tu mati camtu je..senangnye dia mati..hehhh..pape hal,kalau nak puas hati,better tengok sendiri kan..hihihi..

cik abang plak tak habis2 nak mengajuk action2 dalam citer tu..konon2lah dia ada hammer yang macam tu,then boleh bawak kitaorang balik..sebab tadi kitaorang balik dalam kehujanannnnn!!!!hahahaha..lawak btol cik abang ni..

then aku perli2 la dia,"eleh,ada hati nak sama macam hero ke??perut tak same ponnnnn..." time tu jugak dia cuba kempiskan perut dia nak sama macam Chris Hemsworth..kahkahkah..cik abang ni suka sangat buat aku gelak tau..

boleh ke cik abang buat badan camni??dalam mimpi je la kannnn...
encem gak dia nih...hahaha..

eh..eh..sebelum aku melalut bukan2,baik aku stop sekarang..kehkehkeh..okey friends!hope kau orang enjoy tengok cerita ni.. :)

-end-

*notakecik : nape aku rasa tak sedap hati ni??haaa..ada orang mengumpat aku lettewww..okebai!

7 comments:

IMANSHAH said...

nak ajak join contest

http://www.abgshah.com/2011/05/contest-selamat-hari-guru-cikgu.html

Lya Colours said...

kita tak sabar nak tunggu cerita kongsi dengan ombak rinduuu

Cik Mira said...

terbaik weh cite ni

✿....rossa alina....✿ said...

imanshah : insyaallah saya join k..xjanji k.. :)

lya colours : cerita ape tu?hihihihihi.. ;p

mira : wowowowo mmg terbaeeeekkkk...rase nk tgk lagi beb!!huhuhuhu..

syazliyana hakimi said...

mmg best la citer ni..dlm aksi ada komedi ang romance..hero pun leh tahan.huhuhuhuhu

✿....rossa alina....✿ said...

syazliyana hakimi : dear,saye nk komen kt blog kamu xboleh la..xde kuar box pn..btw,thanks singgah sini..mmg best pun citer ni kan???hihihi.. :)

raihana said...

aah cite nie bes gle!!
baru g tngok smlm..huu.~
5 star!
=D