terima kasih sudi singgah.....buat susah-susah jeeeeeee....teeehehehehe..

mintak tolong klik, nak buat rumah. terima kasih.. :)

✿cayang2 rosalina✿

Wednesday, July 27, 2011

dapat TIKET free!! ^_^

tadi masa balik keje punya lah eksaited nak pergi beli tiket Malaysia vs Singapore..sekali bila sampai je,penjual tiket tu kate,"esok pagi pukul 10,datang beli.."

pehhh..sentap mak nokkk...sentapppp!!memang rasa macam nak nangis guling² je kat stadium MBPJ tu tadi..uwaaaa.. T_T

cik abang aku pun dah lain je muka tadi..wuwuwu aku pulak yang serba salah..takpe cik abang,nanti kite kasi settle ekkkk...

jam tu jugak aku call member aku..si buncittt!!kihkihkih..okey,cerita selanjutnye,nanti² ekkkk..

sekarang ni nak cite pasal tiket free!!

woahhh..maybe memang rezeki aku la kottt..petang tadi sebelum balik keje,ade akak tempat keje aku bagi tiket wayang free..sebab dia taknak pergi..

aku ingatkan dia gurau² je beb!!sekali betul daaaaa...banyak kali kot aku belek² tiket wayang tu..kahkahkah..bikin malu sajaaaa...

dia kate,ade pegawai bagi kat dia,tapi dia taknak,tu yang bagi aku..ngaaahahahaha..orang tua² kate,rezeki jangan ditolakkkk...

okey,CREDIT CARD tu memang bukti yang tiket ni,aku dapat FREE!!

untung la khennn..dapat tengok cite HARRY POTTER..tapi kita orang masuk lambat sikit tadi..so,tak dapat nak tengok dari awal..dah la orang amek tempat kita orang!!grr..tapi nasib baik banyak seat kosong..so,belasah je la duduk mane² pun..kihkihkih..

TERIMA KASIH sangat² kat akak tuuuu..len kali,bagi la lagi..hahahaha.. #demand!

lepas tengok wayang,terus rasa lega..sebab dapat release tension pasal tiket bola habissss..

sebelum balik,lepak² kedai mamak,melantak nasi goreng kerabu+telur mata+teh ais..pehhh!!puassssssss..pastu,mata jadi berat!! ~_~"

bila dah sampai rumah,mata taknak pejam pulak!!

okey,sekarang baru rasa ngantuk..dah!!tata..


#notakecik : mood malas nak datang keje esok la pulokkkkk.. ~_~"

5 comments:

= d = said...

best nye dapat ticket free..
nak juga..!!
:)

mr.syazwan said...

cun!

jumpa kat stadium nnt ok


pakai baju kuning


=_=

mr.syazwan said...

HP ermmm x tgk lg nak tunggu tix free gak la

=_=

ayanuts said...

he..he..bestnyer..mmg rzki..ssh nk dpt tiket2 free ni

EE said...

perghh syiok ler...brg free ma...