terima kasih sudi singgah.....buat susah-susah jeeeeeee....teeehehehehe..

mintak tolong klik, nak buat rumah. terima kasih.. :)

✿cayang2 rosalina✿

Monday, November 12, 2012

ecah's wedding

Assalamualaikum..




10.11.12 memang tarikh keramat betul ni sebab raaammaaaaiii sangat yang kawen mase tu. dan ramai jugak yang kawen 11.11.12.. haish dekat² je tu kan, nikah 10.11.12.. sanding 11.11.12.. tapi, tarikh nikah tu yang penting.. :)





kat tarikh tu pun ada sorang kawan mase kat UiTM Segamat kawen jugak.. eh, dia pun blogger jugaklah.. ni blog dia ----> http://aishahazamywedding.blogspot.com/ . pandai dia pilih tarikh. saya pun tak terpikir nak pilih tarikh best². hihihi.. sempat jugak tengok dia nikah. dan terserlah kenevesan dia. hahaha.. dia tak perasan, tapi saya nampak!! eh eh agak² dia baca tak entry ni ek?? kikiki..





kat bawah ni ade sikit gambar mase dia nikah ngan berinai.





ni je gambarnye. hahaha..memang sikit betul ni. :p kalau ikut plan memang nak pergi mase dia bersanding tapi keadaan tidak mengizinkan.. kawan² lain pun ada yang tak pergi atas sebab² yang tak dapat dielakkan.. :'(





tapi nak jugak tepek gambar mase dia sanding. jap..



 


em em jap ekkkkk..






 emm.. nah.

gambar ambik kat fb ecah. maaf kepada empunya gambar sebab ambik gambar ni.. sharing is caring.. :)


eh eh macam kenal je gambar ni kan??
gambar mase sanding tu amek kat facebook ecah.. sorry kepada tuan punya gambar sebab amek gambar tu pastu letak kat blog. hehehehe.. 




pastu gambar yang atas ni macam kenal je kan?? ngaaahahahahahaha.. mira.. ohhh mira.. aku amek gambar ko ngan ecah.. jangan mareeee.. [klik SINI]





papepun, saya doakan semua kawan² saya bahagia selalu hingga ke syurga.. semoga berkekalan hingga ke anak cucu.. amin.. :)




tata.




#notakecik : kerja cuti kerja cuti kerja cuti cuti :)

3 comments:

Cik Mira said...

Hahaha. Takpe curik je. Aku pegi pon kejap je. Xsmpat tunggu die sanding. Hehe. Ko awat x dtg? Manisa ade x?

merahitujambu said...

sy pegi.tapi pegi lewat masa time sanding tu

✿....rossa alina....✿ said...

mira : kalau x, aku nak pegi hari ahad tapi noly ajak pegi malam pulak sebab husband dia keje hari ahad..nanti dia takde geng..huhuhu..

merahitujambu : ohhh pergi jugak eh.hew hew..jeles n sedih plak sbb xdapat datang time dia sanding.. :(