terima kasih sudi singgah.....buat susah-susah jeeeeeee....teeehehehehe..

mintak tolong klik, nak buat rumah. terima kasih.. :)

✿cayang2 rosalina✿

Friday, November 16, 2012

macam tak jadi je

Assalamualaikum..




hai guyss!! yeahh.. update entry untuk ke sekian kalinya.. macam dah lame pulak tak update blog. mane taknye, berokbeng kat rumah tak bayo.. HAHAHA.. kalau tak, laju je update. *poyo*




sebelum ni kan saya ada apply nak tukar tempat kerja sebab saya fikir jauh Klang - Damansara.. dengan jalan jammednye lagi tu ha.. tapi lama² macam malas pulak nak tukar. kalau dapat tu memang rezeki lah kan, kalau tak dapat, duduk je lah kat INTAN ni. best jugak ape.. dan memang tak sabar untuk tahun depan!! yessss.. tahun depan lagi seronok kot?? kihkih..




kalau ikut kos belanja, memang banyak guna duit. tol, minyak, servis kereta, makan, etc. tu pun nasib baik kereta takde kena bayar bulan². kalau ade, semput den. motor pun dah habis bayar. fuhhh.. eh, tapi still kena guna duit jugak tau. tapi kan, lepas kawen ni rasa macam tak terbeban sangat pulak padahal same je kos ulang alik. maybe sebab dah bersuami kan, pow duit cik abang je lah. :p 




beruntung sangat duduk dekat Klang dan kerja kat Damansara yang sipi² je kat Selangor. hew hew.. tak payahlah nak bangun kul 5 pagi sebab nak elak jammed. ni bangun paling lewat pun 6.30 pagi sebab dah duduk rumah sendiri, so lagilah senang sebab tak payah nak rebut² bilik mandi.




cik abang plak rajin hantar saya pergi kerja. so dah jimat duit tol ngan minyak kereta dah. har har har.. nak naik motor sendiri dah tak berani dah. ni pun tetibe terfikir nak naik motor balik ni tapi tapi tapi.. em em rasa macam masih trauma lagilah. T_T




mak dengan mak mertua dah tanye² dah "dah ada ke belum" pastu saya buat² tak faham pastu tanye balik, "ada ape??" HAHAHA jahat kan?? emm rezeki belum ada.. doa²lah yang terbaik untuk kami. :')




eh eh macam dah lame je tak buat entry pasal diri sendiri. HAHAHA.. takpe.. takpe.. tau dahhhhh.. mesti meluatnyeee..  :p




okey, ini adalah entry paling buang masa. dah, jangan baca lagi. saya pun malas nak taip lagi. tata. :)




#notakecik : Ya ALLAH, Please save GAZA.. :'(

No comments: