terima kasih sudi singgah.....buat susah-susah jeeeeeee....teeehehehehe..

mintak tolong klik, nak buat rumah. terima kasih.. :)

✿cayang2 rosalina✿

Saturday, October 19, 2013

terminate broadband (--")

Assalamualaikum..




frust dan kecewa. bukan sebab terminate broadband. tapi kecewa dengan service dari Celcom. bayar broadband mahal² tapi nak online ya ampuunnn kemaen lama nak tunggu loading. kat rumah ibu [mak mentua] boleh pulak dia nak laju. amboi pilih bulu nampak..





eh eh takkk.. gurau je. hikhik.. saya pun peliklah kenapa kat rumah saya ni susah bebeno broadband ni nak loading laju macam kat rumah ibu. takkanlah setiap kali nak online kena balik rumah ibu kot?? haiyoooooo.. kali ni memang betul² decide ngan cik abang, kena terminate broadband jugak. rugi woooo.. dah lah tak selalu online.




sebenarnya dah selamat terminate pun.. kikiki.. dah tu online pakai ape pulak ni kan?? ehh saya terminate je line broadband. dorang tak mintak pun broadband ni. sebab kan kita memang beli.. hehe.. ni saya guna simkad lain la. yang guna topup!! haaaaaaaa senang!! bila nak online je baru topup. habis cerita. setakat ni saya still guna Celcom jugak. laju kebebeh dah ni nak korek idong pun tak sempat. tak payah tunggu lama² dah. hikhik..




saya subscribe yang daily punya.. RM5 untuk 24 jam. okeylah tu. nasib baik laju. kalau macam siput jugak memang nak campak broadband ni dalam stor. ngeee.. dengan cara ni je kita dah boleh buat penjimatan tau!! tak payah dah nak bayar puluh² ratus² ringgit semata² online cuma 2-3 jam 1 hari. hohhh?? tak berbaloi langsung.




korang ada buat camni jugak ke tak?? sebenarnya saya risau jugak ni kang tak pepasal dorang suruh pulangkan balik broadband ni. kuikuikui.. mintak² takdelah. kalau tak, rugilah beli masa mula² dulu.. hew hew..




tata.

No comments: