terima kasih sudi singgah.....buat susah-susah jeeeeeee....teeehehehehe..

mintak tolong klik, nak buat rumah. terima kasih.. :)

✿cayang2 rosalina✿

Thursday, October 3, 2013

retak

Assalamualaikum..




hari yang sangat stress. pagi² mood dah spoil. mula² je okey, bila dapat tau berita yang meremukkan hati, mood hilang. rasa nak nangis pun ada. dah la tengah ABC [tau??] T_T




arini banyak kerja nak kena buat. sekarang dah settle. tunggu je lah kerja lain pulak yang datang. pagi tadi hampir² nak pitam. bukan sebab preggy. kalau tengah ABC boleh ke [preggy]?? nak pitam sebab senggugut yang sangat sangat sangat sakit. jalan pergi toilet pun macam orang mabuk. sakit senggugut. sakit nak berry. campur. nasiblah sapa yang masuk toilet tu. dahlah memang time peserta kursus rehat. hameklah bau yang semerbak dari saya. -haha-


kesiannya kat my baby ni. mentang²lah dah lama tak mandi, boleh pulak nak pecah. T_T semua gara² orang yang potong rumput kat rumah tu. pelik. depan rumah saya takde rumput pun. najis kucing banyaklah. rumah depan ada rumput. jauhnye batu melompat?? terer. semua ni membuatkan hati jadi tak tenteram nak buat kerja. tapi cekalkan hati jugak.





pelik ke bila saya dapat tau cermin kereta pecah time badan kat tempat kerja?? ape nak pelik? cik abang kan cuti. dia yang bagitau. dia tau pun sebab orang yang pecahkan tu yang panggil. nasib baik dia jujur. katenye nanti kalau dah tukar boleh claim ngan dorang. boleh ke?? agak²?? tengah was² jugak ni. takpelah. tunggu je lah nanti. hmm..





dah. tak boleh nak kata ape dah. tunggu je lah nanti bila dah tukar cermin. oh, insurans?? insurans tak cover cermin. saya tak amek. tak sangka pulak menda ni nak jadi. lepas ni kena letak langsir kat pagar rumah. ke?? pelik pulak. malas dah nak pikir. main candy crush je lah.





tata.

1 comment:

aniswany lazim said...

dulu time skolah anis senggugut smpai pitam dlm toilet..mabuk sakit kpala yg teramat kn..now dh besar ni anis dh jarang sakit,sbb minum aurawhite kot..ntah la,rasanya la..hihi

sabar ye,dugaan.. :)