terima kasih sudi singgah.....buat susah-susah jeeeeeee....teeehehehehe..

mintak tolong klik, nak buat rumah. terima kasih.. :)

✿cayang2 rosalina✿

Thursday, October 17, 2013

[DEKORASI] malas nak kemas stor

Assalamualaikum..




silalah percaya dengan kenyataan tersebut bahawasanya saya memang tengah malas nak mengemas stor. alah stor yang kat bawah tangga tu. kalau korang tengok pun mesti nak pengsan banyak² kali kat dalam tu. hew hew.. ada tak yang nak offer diri jadi bibik stor?? eh eh eh eh eh.. bibik stor pun boleh.


nampak tak?? contoh seperti di atas. sebenarnya bukan contoh. tu lah ghope sebenar keadaan dalam stor. HAHA.. sila pengsan sekarang. camne nak kemas ni wei?? alahai.


bahagian tu nampak lapang sebab drawer dah dikeluarkan. alah drawer plastik tu haaa.. lupe nak amek gambar sebelum. kikiki.. memang tengah mengemas pun masa ni. pastu stop kejap sebab nak solat. pastu tergendala terus. malas. haha.. rasa macam nak sumbat semua barang tu dalam box tapi belum beli box lagi. sebab tu tergendala semua proses mengemas stor. :p





saya dah beli rak kat IKEA untuk sumbat dalam stor ni. nasib baik ngam² je. tapi lupe pulak nak amek gambar. hikhik. nanti²lah saya amek. tunggu dah siap kemas sumua. ngeee.. saya nak sumbat semua barang² tu dalam box macam ni.. [tengok gambar bawah]


beli kat Giant. nak beli yang besar mak oooiii mahal. rasa macam nak terkeluar bijik mata tengok harganya. dah lah bawak duit sikit. nasib baik yang ni tengah offer. RM16... brape ntah. tak ingat. RM16.90 kot. :p barang yang atas box tu tak payah tengok. tak penting. heee..




nanti bila dah siap kemas saya cerita yeee.. sekarang tengah malas. balik kerja sampai rumah pukul 7 mane sempat nak mengemas semua. penat penat penattttttt.. tunggu sabtu ahad je lah. (--")




tata.

2 comments:

Dee said...

ok lagilah tu..namanya pun stor..lepas ni tentu lebih kemaskan..nti tjuk ye..

alin said...

@Dee hehehe ntah bila nak kemas tu yang tak tau.. :p